Door uw woning optimaal te beveiligen, geeft u inbrekers geen kans. Bekijk daarom nu ons uitgebreide assortiment oude kluizen. Bent u op zoek naar een antieke kluis? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Toont alle 3 resultaten

aanbieding
Uitverkocht

Antieke kluis pompkast

Antieke kluizen

1.895,00

U bespaart: 25%

Levertijd: uitverkocht
aanbieding
Uitverkocht

Antieke kluis kast

Antieke kluizen

1.900,00

U bespaart: 20%

Levertijd: uitverkocht
aanbieding
1.950,00

U bespaart: 40%

Levertijd: 1-3 werkdagen

Ruime keuze uit oude kluizen

Vindt u een nieuwe kluis aan de dure kant en vindt u het niet erg om een kluis te hebben met lichte deuken en krassen? Dan biedt ons assortiment antieke kluizen en gebruikte kluizen uitkomst! U profiteert van extra korting op de oude kluizen die nog in uitstekende conditie zijn en mechanisch nog goed in orde zijn. Dat is dus extra voordelig. Een ander voordeel van de antieke kluizen is dat de oude kluis nog een tweede leven krijgt en u daardoor bijdraagt aan een duurzame wereld.

Als u het design van nieuwe kluizen maar wat ‘gewoontjes’ vindt, dan is een antieke kluis misschien wel wat voor u. Deze ouderwetse kluis is een eyecatcher is uw huis of kantoor! In ons assortiment vindt u gebruikte oude kluizen uit de negentiende eeuw, die eruit zien als een dressoir of kast, maar toch echt inbraakwerende kluizen zijn! U heeft keuze uit diverse antieke kluizen in verschillende kleuren en maten. Zo vindt u altijd een kluis die bij u past.

Bestel uw antieke kluis eenvoudig online

Wilt u een oude kluis kopen? Dan kunt u snel en eenvoudig de kluis online bestellen. Wij verpakken al onze producten op discrete wijze om uw privacy te waarborgen. Bovendien worden onze gebruikte kluizen met 12 maanden volledige garantie geleverd. Wilt u de kluis laten verankeren? Dan kunt u dit eenvoudig aangeven tijdens uw online bestelling. Wij nemen, na ontvangst van uw bestelling, zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken. Een VCA gecertificeerde technische monteur komt op het afgesproken tijdstip de kluis bij u thuis plaatsen en verankeren. De ouderwetse kluizen komen regelmatig bij ons binnen dus houd onze webshop goed in de gaten!

Heeft u vragen of advies nodig over de oude kluizen? Of wilt u meer weten over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 31 (0) 180 555 200 of door gebruik te maken van onze live chat. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en geven u graag persoonlijk advies op maat. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom in Barendrecht voor vrijblijvend advies!

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden

riverty-logo
riverty-logo
contant-logo