Als u een kluis wilt aanschaffen, dan adviseren wij altijd om uw kluis te verankeren. Vrijstaande inbraakwerende kluizen die lichter zijn dan 1000 kg moeten namelijk altijd verankerd worden, dit zijn kluizen die contant geld en/of kostbaarheden beschermen tegen diefstal.
De algemene eis is dat de verankering een weerstand moet bieden van minimaal 5000 kg.

Voordat u een kluis aanschaft is het ook belangrijk om te denken over de plek waar u de kluis wilt plaatsen. Het geschiktste zou zijn op een onopvallende plaats, maar waar u wel gemakkelijk bij kunt. Enkele voorbeelden waar u een kluis kunt plaatsen is in een kledingkast of in een gangkast.

De meeste kluizen zijn standaard voorbereid voor wand- en/of vloerverankering. Het verankermateriaal krijgt u bij ons altijd gratis meegeleverd.

Vloerverankering


Soorten verankermaterialen

Verankering van de kluis kan op een drietal manieren gebeuren:

- Houtdraadbout
- Mechanische verankering
- Chemische verankering

Voor meer informatie over de verankeringsmaterialen zie onze pagina verankering.


 De kluis laten plaatsen en verankeren door Kluizen.nl

Kluizen.nl is opgericht door MB Safety®, een toonaangevende specialist in veiligheidsproducten. Wanneer u de verankering laat uitvoeren door ons, bent u er zeker van dat de kluis op de juiste manier verankerd is. Wij zijn u hiermee graag van dienst.

U kunt deze dienst onder het desbetreffende product toevoegen aan uw winkelwagen. Wij zullen dan contact met u opnemen voor het inplannen van een afspraak.

Informatieve pagina's:
- Verankeren tot 100 kg
- Verankeren vanaf 100 kg 

Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen of langskomen (zonder afspraak) in onze security showroom te Barendrecht voor gratis advies op maat.