Huurkluis

Snel een kluis nodig?

MB Safety® heeft altijd een aantal huurkluizen beschikbaar voor inzet op korte termijn. Flexibiliteit is hierbij het sleutelwoord.

Wanneer een huurkluis?

In tal van situaties kan er behoefte ontstaan om te komen tot de inzet van een huurkluis. Hierbij kunt u denken aan inzet na calamiteiten (brand of inbraak) of inzet bij een evenement voor het veilig opbergen van uw opbrengsten. Maar ook voor een tijdelijke berging bij een verhuizing of een expositie kan een huurkluis de oplossing zijn.

Wat kan MB Safety® voor mij betekenen?

Voor zowel calamiteiten als voor evenementen heeft MB Safety® enkele specifiek geselecteerde modellen op voorraad om op korte termijn in te kunnen zetten. MB Safety® draagt zorg voor het transport heen en terug op de dag en de tijd die wij zijn overeengekomen.

Wat kost het huren van een kluis in mijn geval?

De kosten voor verhuur hangen af van het aantal kilo’s van het product, het aantal huurdagen en het transport. Voor een prijsberekening kunt u contact opnemen met ├ę├ęn van onze adviseurs door hier te klikken en uw gegevens achter te laten.

Welke modellen kan ik huren bij MB Safety®?

Het aanbod van de te huren kluizen hangt uiteraard af van de beschikbaarheid van de producten. Bij het maken van een keuze voor een huurkluis zijn enkele zaken van belang. Zo is de waardeberging van de kluis belangrijk. De waardeberging is een indicatief bedrag wat de zwaarte van de inbraakwerendheid aangeeft. Aan dit bedrag worden (door verzekeraars) vaak de maximaal op te bergen gelden afgestemd. Daarnaast zijn de afmetingen en het gewicht een belangrijke factor. Hoeveel ruimte heeft u op locatie? Kan de kluis worden vastgezet? Of moet de kluis los komen te staan (in dat geval is het raadzaam een zware kluis te huren).

Huurprogramma 

Bekijk onze huurkluis brochure voor meer informatie. Afgestemd op uw wensen (soorten producten, lengte huurperiode etc.) doen wij u graag een passende aanbieding.