Sleutelbuizen R

Levertijd: 1-2 weken

Snel overzicht

  • Halve profiel cilinder incl. 2 sleutels
  • Geschikt voor sleutels en geld
  • Speciaal geschikt voor het inbouwen in muur of vloer
Model
Kg
Liter
Buitenmaten (H B) in mm
Binnenmaten (H B) in mm
Prijs
Productbeschrijving

De voordelen van de sleutelbuizen R1

Een sleutelbuis/brandweerkluis is speciaal ontworpen om in geval van nood, snel toegang te verschaffen tot een pand. De sleutelbuis/sleutelkoker is een metalen koker met daarin een sleutel, waarmee vervolgens bijvoorbeeld brandweeringang en wellicht nog andere deuren geopend kunnen worden. De sleutelbuis is ontworpen om onnodige schade te voorkomen in geval van brand, ongelukken of andere noodsituaties door bijvoorbeeld de brandweer een snelle en onbelemmerde toegang tot een pand te verschaffen.

Wat heeft het nu voor nut dat wanneer een brandalarm afgaat, de brandweer zo spoedig mogelijk ter plaatse moet komen en dan te moeten vaststellen dat het gebouw niet betreden kan worden omdat er niemand in het gebouw/pand aanwezig is, of zelf in nood verkeert. Brandweer sleutelbuizen zorgen ervoor dat in geval van brand de sleutel van het gebouw door de arriverende brandweer zonder braakschade kan worden gebruikt, zodat toegang tot het gebouw mogelijk wordt en men kan beginnen met een reddingsactie of de brandbestrijding in gang kan zetten.

Ook is de sleutelbuis geschikt als 'kluis' voor cash of kleine waardevolle artikelen. In de koker kunt u gemakkelijk uw briefgeld opbergen. De sleutelbuis dient bouwkundig ingebouwd te worden in een binnen- of buitenmuur door een aannemer of bouwkundige. Kleur: Karmijnrood (RAL 3002).

Bestel je sleutelbuizen eenvoudig en snel online

Bestel online gemakkelijk en snel bij Kluizen.nl. Producten op voorraad worden binnen 1-2 werkdagen thuis afgeleverd. Bent u weinig thuis of heeft u geen zin om te wachten? Dan is het ook mogelijk om uw bestelling te laten afleveren op 1 van onze afhaaldepots. Alle producten vanaf €25,00 leveren wij gratis door heel Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden). Al onze bestellingen worden discreet verpakt voordat ze de deur uitgaan. Alles wordt geleverd met garantie en Kluizen.nl beschikt over het thuiswinkel Waarborg logo. Dit houdt in dat u verzekerd bent van uw aankoop! Een product kunt u dan ook gemakkelijk aan ons retour sturen of ruilen binnen 14 dagen na levering. Ook hebben wij een grote showroom in Barendrecht waar u van harte welkom bent voor advies op maat of het bekijken van onze producten.