Vloerkluizen BT

Levertijd: 1-2 weken

Snel overzicht

Vloerkluis BT 3 Levertijd 1-2 werkdagen

  • Inbraakwerende vloerkluis
  • Dubbelbaard sleutelslot
  • Geschikt voor inbouwen in vloer
Model
Buitenmaten (H B D) in mm
Binnenmaten (H B D) in mm
Kg
Liter
Prijs
Productbeschrijving

Berg uw spullen veilig op in een vloerkluis BT

Berg uw juwelen, geld en andere eigendommen veilig op in de vloerkluis BT. De kluisdeur is voorzien van een dubbelbaard sleutelslot inclusief 2 sleutels en een zilveren handgreep. De kluisdeur gaat gemakkelijk open naar boven en heeft een openingshoek van 90°. De vloerkluis heeft een scharnierend deksel met afdekplaat. Een inbouwkluis dient altijd bouwkundig in een (bestaande) vloer te worden geplaatst. Kleur: lichtgrijs (RAL 7035).

De voordelen van een vloerkluis BT

De inbouwkluis is een zwaar inbraakwerende kluis omdat deze volledig in de vloer verwerkt kan worden. Dit is het handigst om te laten inbouwen tijdens de bouw van een huis in een betonnenvloer. Ook is het mogelijk om dit naderhand te laten doen.

De vloerkluizen BT zijn leverbaar in 2 verschillende opties. Vloerkluis BT 1 en BT 3 zijn voorzien van een deksel. De deksel bestaat uit een schoten slot dat aan de bovenzijde beschermt wordt door een massief stalen anti-boor beveiligingsplaat. Het slot vergrendeld daarbij massieve schoten aan de binnenkant die het praktisch onmogelijk maken om de deksel te verwijderen zonder zwaar gereedschap te gebruiken. Vloerkluis BT 2 en BT 4 hebben een inwerp opening. Hierdoor kunnen er makkelijk geld en kostbaarheden worden afgestort via een extra koker zonder de kluis te hoeven openen. Er worden 10 kokers meegeleverd.

Vloerkluizen bestel je gemakkelijk online

Bestel online en goedkoop via onze webshop. Producten op voorraad worden binnen 1-2 werkdagen afgeleverd (mits deze voorradig zijn). Ook kunt u er voor kiezen om uw product te laten afleveren bij 1 van onze afhaaldepots. Vanaf €25,00 leveren wij alle producten gratis binnen Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden, hiervoor dient u eerst contact op te nemen). Alle kluizen worden geleverd met garantie. Om uw privacy te waarborgen worden al onze producten standaard discreet verpakt als ze worden verzonden. Bent u toch niet tevreden over uw aankoop en wilt u het product liever ruilen of retour sturen? Geen enkel probleem! Binnen 14 dagen na levering kunt u dit doen. Kluizen.nl beschikt over het Thuiswinkel Waarborg certificaat. U bent dus verzekerd van een veilige aankoop. Wilt u liever eerst het product zien voordat u het aanschaft? Kom dan vrijblijvend langs in onze grote showroom.