Kluis verhuizen

Wilt u uw kluis verhuizen, omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen? Wij kunnen bij u de kluis komen ophalen en op het nieuwe adres weer afleveren en/of plaatsen en verankeren. De prijs is afhankelijk van de situatie.

-Contact Formulier-

Een specialist inschakelen

Waarom een specialist inschakelen? Kluizen zijn vaak verankerd aan de muur en/of vloer. Dit vraagt om professionele handelingen. Als de kluis wordt losgemaakt wilt u natuurlijk wel dat het verder netjes achterblijft. Daarnaast is een kluis ook zwaar van gewicht. dit wordt vaak onderschat, hierdoor is het niet altijd mogelijk om zelf de kluis te tillen. Wij hebben speciale hulpmiddelen die we kunnen inschakelen bij het verhuizen van een kluis.
Hieronder nog even alles op een rij.

Verankering: kluizen zijn bijna altijd verankerd aan de muur en/of vloer. Zo wordt er voorkomen bij een inbraak uw kluis wordt meegenomen. Specialisten zoals ons kunnen de kluis zorgvuldig en onbeschadigd losmaken.

Gewicht: het gewicht van een kluis moet niet onderschat worden. Het gewicht is vaak afhankelijk van de certificering, brandwering en de dikte van een kluis. In de meeste gevallen zijn kluizen zwaar en niet met de hand te tillen.

Speciale hulpmiddelen en transport: wat hierboven al staat beschreven is dat een kluis vaak lastig te tillen is. Dit betekent dat er speciale hulpmiddelen aan te pas komen. Vooral als een kluis op een verdieping staat of naar een verdieping verplaatst moet worden. Ook onze gecertificeerde monteurs zijn hierin gespecialiseerd. Tevens wordt de kluis met discreet transport vervoerd naar de nieuwe plaats.

De nieuwe plaats: de monteurs plaatsen de kluis op de nieuwe gewenste plek. Indien u de kluis wilt laten verankeren, wat wij altijd aanraden bij een kluis onder de 1000 kg, kan de VCA gecertificeerde monteur direct de kluis voor u deskundig plaatsen en verankeren. Het verhuizen of afvoeren van een kluis kan u het beste laten doen door een specialist.

Hoe werkt het?

De prijs van de werkzaamheden is afhankelijk van het gewicht van de kluis, op welke verdieping de kluis staat, de obstakels onderweg, waar de kluis weer geplaatst moet worden en of de kluis weer op de nieuwe plek verankerd moet worden. Door het invullen van ons formulier kunnen wij spoedig contact met u opnemen en een passende offerte aanbieden.

Discretie en service

De zorgvuldig uitgekozen monteurs die wij inzetten om kluizen op locatie op te halen zijn allemaal gescreend. Onze medewerkers halen de te verkopen kluis uiterst discreet op en vervoeren deze ook discreet. Dit wil zeggen geen reclame op de auto’s en kleding. En het product wordt bedekt. Netjes, discreet en veilig, dat is wel zo fijn! Wilt u alleen een oude kluis verkopen? Vul dan het formulier in op onze uw kluis verkopen pagina. Wilt u een nieuwe kluis kopen? Bekijk dan ons ruime assortiment!

    Foto's uploaden*

    Kluis verhuizen door een specialist