MasterLock brand- en waterwerende kluizen

MasterLock brand- en waterwerende kluizen

Levertijd: 1-2 werkdagen
Direct afhalen: Beschikbaar

Snel overzicht

  • Brand- en waterwerende datakluis
  • Gecertificeerd klasse 60 minuten volgens UL72 Class 125
  • ETL geverifieerd waterbestendig
  • ETL gecertificeerd brandvaltest van 4,5m hoogte
Download handleiding:   MasterLock datakluis
Model
Buitenmaten (H B D) in mm
Binnenmaten (H B D) in mm
Legbord(en)
Haken
Kg
Liter
Prijs
Productbeschrijving

Berg spullen veilig op in de MasterLock kluis

De brand- en waterwerende kluis van MasterLock is geschikt voor het veilig opbergen van papieren en belangrijke voorwerpen. Denk hierbij aan paspoorten, sleutels, horloges, IPads etc. De datakluis is 60 minuten brandwerend voor opslag van data media en documenten. Ook is de datakluis ETL gecertificeerd met een brandvaltest van 4,5m hoogte en ETL geverifieerd waterbestendig gedurende 24 uur. De brand- en waterwende MasterLock kluis is voorzien van een elektronisch codeslot met verlicht toetsenbord. Het Slot is voorzien van 1 mastercode (niet programmeerbaar) en 2 vrij instelbare gebruiker codes. De batterijen dienen aan de buitenkant vervangen te worden (exclusief 4 AAA batterijen).

De voordelen van de MasterLock kluis

De goedkope brand- en waterwerende MasterLock kluis heeft 5 sleutelhaken aan de binnenzijde van de kluisdeur en een opbergvakje aan de bovenkant van de deur. Ook is de Datakluis voorzien van een uittreklade. Aan de binnen zijde is de kluis voorzien van een led lichtje. De verlichting gaat aan wanneer de code wordt ingevoerd. De MasterLock datakluis heeft een solide vergrendeling met 3 of 4 sluitpennen van 25 mm doorsnede. De verankergaten dient u zelf (gemakkelijk) aan de onderkant van de kluis te boren met de bijgevoegde gebruikershandleiding en verankermateriaal. De kluis kan ook gemonteerd worden door montagekit (verlijmd worden), hierdoor blijft het product ook bestand tegen waterbestendigheid. Beperkt levenslang vervangingsprogramma na brand. Het interieur is licht van kleur en de buitenkant is zwart. Op zoek naar een andere brandwerende kluis? Bekijk dan ons variërende aanbod in brandwerende kluizen.

MasterLock kluizen bestel je gemakkelijk online

Bestel online en goedkoop bij Kluizen.nl. Online bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen afgeleverd (indien voorradig). Wij leveren alle producten gratis vanaf €25,- binnen Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden). Of laat uw bestelling afleveren op één van onze afhaaldepots. Om uw privacy te waarborgen zijn al onze producten discreet verpakt als ze worden verzonden. Alle kluizen worden geleverd met garantie. Kluizen.nl beschikt ook over het Thuiswinkelwaarborg. U bent dus verzekerd van een veilige aankoop! Wilt u het product ruilen of retour sturen? Dan is dit geen enkel probleem! Binnen 14 dagen na levering kunt u van uw aankoop afzien. Komt u liever eerst de kluis bezichtigen kom dan langs in onze showroom in Barendrecht.