Welkom in de nieuwe webshop van Kluizen.nl

22 december 2014

Al bijna 15 jaar is Kluizen.nl uw vertrouwde adres als het gaat om kluizen en brandkasten, veiligheidsspiegels, brandpreventie, geldverwerking, persoonlijke veiligheid en inbraakpreventie. In de loop der tijd zijn wij al verschillende malen van ‘jasje’ gewisseld en vonden het wederom tijd voor een nieuwe. In de nieuwe webshop vindt u het bekende assortiment, maar dan gebruiksvriendelijker. Zo is het bestelproces verkort, worden de producten overzichtelijker weergegeven, zijn er meer sorteermogelijkheden toegevoegd en wordt de webshop beter weergegeven op een smart phone of tablet.

Op deze manier hopen wij uw gebruikersgemak te verhogen. Mocht u er onverhoopt toch niet uitkomen, dan staat wij u  uiteraard graag te woord via e-mail, telefoon of onze chat.

Wat betekent dat voor bestaande klanten?
Bent u een bestaande klant van Kluizen.nl en heeft u al een account? Dit account zal in de nieuwe webshop komen te vervallen. Wegens veiligheidsoverwegingen zetten wij geen gegevens over. In de nieuwe webshop kunt u uiteraard veilig een nieuw account aanmaken.Wilt u informatie ontvangen over oude bestellingen? Stuur dan een e-mail naar info@kluizen.nl met uw NAW-gegevens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden

billie-logo
contant-logo