Schuimblusser

Schuimblussers

Levertijd: 1-2 werkdagen
Direct afhalen: Beschikbaar

Snel overzicht

  • Sproeischuimblusser
  • Worp lengte 4 meter
  • Voor het blussen van vaste en vloeibare stoffen
  • Getest en gecertificeerd conform EN-3
Download handleiding:   schuimblusser
Model
Hoogte in mm
Diameter in mm
Kg
Inhoud
Rating
Drijfgas
Prijs
Productbeschrijving

Schuimblusser kopen

Blussen met een schuimblusser is de schoonste manier van blussen, omdat het schuim de vuurhaard afdekt en er daardoor geen nieuwe zuurstof bij de brand kan komen en deze dus wordt gedooft. De sproeischuimblusser beschikt over een uitstekende blus capaciteit en hebben een optimaal bedieningscomfort. De schuimblusser geeft minder rommel en restschade dan een poederblusser. De schuimblusser is van binnen voorzien van een goede coating om doorroesten te voorkomen, deze hoogwaardige coating zorgt ervoor dat de schuimblusser vele jaren mee gaat. De brandblusser schuim heeft een worplengte van 4 meter. De drukbestendige onderdelen zijn van duurzaam materiaal en het hebben een hoogwaardige blusstof met een lange levensduur. Het temperatuur bereik van een brandblusser schuim is 0 ℃ tot 60 ℃. Schuimblussers zijn geschikt voor brandkassen A en B. Brandklasse A is een vaste stofbrand (hiermee bedoelen we eigenlijk alles om ons heen, zoals meubels, een computer en televisie) en brandklasse B is een vloeistofbrand (zoals bijvoorbeeld benzine en diesel). Voor meer informatie over brandklassen verwijzen wij u door naar onze brandklassen pagina. Op zoek naar een andere brandblusser? Bekijk dan ons assortiment brandblussers.

*De schuimblusser 2 liter is als enige schuimblusser buiten het blussen van vaste stoffen branden en vloeistofbranden ook geschikt voor vetbranden.

Schuimblusser koop je gemakkelijk online

Bestel goedkoop en online uw schuimblusser bij Kluizen.nl. Binnen 1-2 werkdagen wordt uw schuimblusser afgeleverd. Alle schuimblussers vanaf €25,- leveren wij gratis. Ook is het mogelijk om uw bestelling te laten afleveren op 1 van onze afhaaldepots van onze bodedienst. Afhalen in onze showroom in Barendrecht is natuurlijk ook altijd mogelijk. Onze schuimblusser voldoet aan de wettelijk voorgeschreven normen en is volledig getest en gecertificeerd conform EN-3. Ook wordt de sproeischuimblusser geleverd met een geldig keuringsetiket (gele controlesticker). Wilt u uw bestelling toch liever retouneren na ontvangst? Dan is dit geen enkel probleem. Kluizen.nl beschikt namelijk over het certificaat Thuiswinkelwaarborg. Binnen 14 dagen na levering kunt u van uw aankoop afzien. Alle brandblussers worden geleverd met garantie. Wilt u dat wij uw schuimblusser onderhouden? Dan doen wij dat graag voor u, wij zijn namelijk een REOB gecertificeerd bedrijf. Neem contact op voor meer informatie hierover.