IQ20 Sleutelbeheersysteem

Levertijd: 4-6 weken

Snel overzicht

 • Volwaardig sleutelmanagement systeem
 • Werkt zowel stand-alone als in een netwerk
 • Ingebouwd 8,9” touchscreen

Specificaties
Artikelnummer 711000030
EAN Code 7432255521543
Buitenmaten (H B D) in mm 782 575 130
Kg 30

Productbeschrijving

Waar dient een IQ20 sleutelbeheersysteem voor

De IQ20 is een stalen sleutelkast met wandmontage die direct inzicht geeft in het gebruikt van uw sleutels. Dus bent u opzoek naar een sleutelbeheersysteem waarbij het essentieel is om te bepalen wie bij welke sleutel mag en waarin een gedegen registratie van de historie in een logboek wordt bijgehouden, dan is onze IQ serie de beste keuze. Het IQ20 sleutelbeheersysteem heeft een software en database ‘on board’ draaien in een embedded Windows 10 besturingssysteem. Ook heeft het een 8.9’’ touchscreen, waarmee een hele prettige bediening is gerealiseerd. U verleent gecontroleerde toegang tot uw sleutels. U voegt eenvoudig gebruikers toe, verleent autorisaties en past op eenvoudige wijze mutaties toe! Uitsluitend met de juiste autorisatie kan een specifieke sleutel worden uitgenomen. Tevens biedt het systeem u een uitgebreid logboek. Het systeem is modulair op te bouwen en wordt geleverd inclusief keyfobs en kabelzegels.

De voordelen van een sleutelbeheersysteem

 • Vanaf 20 sleutelposities (uitbreidbaar met telkens 10 posities);
 • Er is geen aparte software nodig op uw eigen PC, dus ook geen bijbehorende (kostbare) installatie;
 • U heeft geen jaarlijkse bijdrage nodig voor een software licentie;
 • Er is ondersteuning op afstand beschikbaar, rechtstreeks op het systeem, mits uw kast op uw netwerk aangesloten is;
 • U kunt zelfs gebruikers eenvoudig via een Excel lijst toevoegen;
 • Er is een volledige integratie/uitbreiding met lockers mogelijk;
 • Mogelijkheid tot generen van overzichten (Excel logboek lijsten);
 • Het systeem geeft u tevens de mogelijkheid om het aantal sleutelposities in de toekomst verder te vergroten door het aanschaffen van extra modules.

Toegang tot het systeem kan standaard middels een pincode op het touchscreen. Verder is er de mogelijkheid om het systeem te voorzien van een geïntegreerde MiFare kaartlezer. Een uiterst veilige vingerafdrukscanner of zelfs een gezichtscanner behoren ook tot de mogelijkheden. Reserveringsmodule en tijdrestricties met e-mail alarm zijn inbegrepen. Met de bijgeleverde noodsleutel kan het sleutelbeheersysteem worden geopend door de beheerder van het systeem in geval van calamiteit. Ook zit er een back-up batterij die zorg draagt voor de noodstroomvoorziening.  Op zoek naar een ander sleutelbeheersysteem? Bekijk dan ons aanbod in sleutelbeheer.

Installatie en montage sleutelbeheersysteem 

Alle IQ sleutelbeheersystemen worden door onze eigen servicetechnici geïnstalleerd. Deze sleutelsysteem worden gemonteerd aan de wand middels een meegeleverd frame. Bij de ingebruikstelling van het systeem zal direct een on-site instructie gegeven worden voor de beheerders. Onderwerpen hierbij zijn o.a. het bedienen van de kast, beheren van de software op de kast en beheer middels de netwerkapplicatie. 

Neem contact op voor meer informatie of andere uitvoeringen. Kijk ook eens op onze sleutelbeheer website.