Traka21 sleutelbeheersysteem

Levertijd: 1-2 weken

Snel overzicht

  • Touchscreen interface
  • Geen netwerkverbinding of PC nodig
  • Eenvoudig instelbaar
  • 21 sleutelposities incl. sleutelringen

Normale prijs: € 2.341,18

Special Price € 1.990,00

U bespaart: 15%

OF

Specificaties
Artikelnummer 520101001
EAN Code 5011783735961
Buitenmaten (H B D) in mm 427 246 95
Binnenmaten (H B D) in mm n.v.t.
Haken 21
Kg 4

Productbeschrijving

De intelligente sleutelkast Traka 21

Dagelijks worden sleutels gebruikt voor vergaderruimtes, archiefkasten, opslagruimtes, serverkasten, poolauto’s en andere toepassingen. Voor veel organisaties is het een uitdaging om de juiste sleutel op het juiste moment voor de juiste personen beschikbaar te hebben. Met de intelligente sleutelkast Traka21 kun je zelf bepalen wie er binnen de organisatie toegang heeft tot welke sleutel. Wie een sleutel uit de kast wil nemen, moet zich autoriseren met behulp van een persoonlijke code. De Traka21 controleert tot welke sleutelposities de gebruiker bevoegd is en geeft deze vervolgens vrij. 

Dit stand-alone sleutelbeheersysteem met RFID-technologie traceert en beheert tot maximaal 21 sleutels of sleutelbossen. Met Traka21 hoeft u zich nooit meer af te vragen waar sleutels zijn gebleven. Ideaal voor bedrijven die nu veel tijd kwijt zijn aan het handmatig uitgeven en registreren van sleutels.

Voordelen van de sleutelkast Traka 21

Met Traka21 kan je een gedetailleerde geschiedenis van de sleutels en gebruikers opvragen. Zo kan er nagegaan worden wie welke sleutel(s) in zijn bezit heeft gehad en op welk moment. Deze lijst kan eenvoudig van het scherm worden afgelezen of worden geëxporteerd via de USB poort. Ook het autoriseren van personen kan via het touchscreen of via een import met USB tot maximaal 1000 gebruikers. Zo houdt je altijd de controle op je sleutelbeheer.

Met het handige touchscreen waarop je eigen pincode ingegeven moet worden krijgt je toegang tot de Traka21 kast. Hierdoor kan iedereen 24/7 bij de sleutels komen waar hij of zij recht toe heeft. De andere sleutel(s) blijven geblokkeerd voor een persoon die hier geen toegang voor heeft. Het systeem werkt via netvoeding en is optioneel beschikbaar met een back-up batterij. Ook heeft de traka21 regelmatig nieuwe updates. Voorbereid voor verankering via muur (4x).

Sleutelkasten bestel je gemakkelijk online

De sleutelkast Traka21 kun je gemakkelijk online bestellen via onze webshop Kluizen.nl. De sleutelkast wordt geleverd met Mastersleutel om de deur te openen in geval van nood. Wij leveren alle producten gratis vanaf €25,- binnen Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden). Om uw privacy te waarborgen zijn al onze producten discreet verpakt als ze worden verzonden. Alle kluizen worden geleverd met garantie. Kluizen.nl beschikt ook over het Thuiswinkelwaarborg. Je bent dus verzekerd van een veilige aankoop! Wil je het product ruilen of retour sturen? Dan is dit geen enkel probleem! Binnen 14 dagen na levering kun je van de aankoop afzien. Kom je liever eerst de sleutelkast bezichtigen kom dan langs in onze showroom. Ben je op zoek naar een ander systeem voor het beheren van sleutels, kijk dan op onze speciale website www.sleutelbeheer.nl of neem vrijblijvend contact op!