Sleutelkasten voor halve cilinder

Levertijd: 1-2 werkdagen
Direct afhalen: Beschikbaar

Snel overzicht

Sleutelkast PC 10: 3-5 werkdagen

  • Sleutelkast voorzien van solide PC-slot
  • Wordt geleverd zonder profielcilinder
  • Gemakkelijk te integreren in een sluitplan
Model
Buitenmaten (H B D) in mm
Haken
Kg
Prijs
Productbeschrijving

Berg uw sleutels veilig op in een sleutelkast voor halve cilinder

De Mauer sleutelkast voor halve cilinder is een inbraakwerend sleutelkastje voorzien van een solide PC-slot. Het slot op de sleutelkluis kunt u combineren met de Elite 1 profielcilinder van Mauer (cilindermaat 36/9 mm.). Het sleutelkastje bestaat uit twee mm dik plaatstaal wat voorzien is van een poedercoating. De muurbevestigingsgaten bevinden zich aan de achterzijde van het sleutelkastje. Deze kluis is leverbaar met een halve profielcilinder van Mauer en hierdoor kan ook de sleutelkast eenvoudig geïntegreerd worden in een sluitplan. 

De sleutelkast PC 48 haaks wordt met 4x acht haken met stickervellen nummers 33 t/m 48 geleverd.
De sleutelkast PC 64 haaks wordt met 4x acht haken met stickervellen nummers 33 t/m 64 geleverd.

De voordelen van een sleutelkast voor halve cilinder

Wilt u uw sleutels thuis, binnen de werkplaats of in het kantoor veilig en netjes opbergen? Dan is een sleutelkastje de ideale oplossing! Met een sleutelkast creëert u één vaste opbergplek voor sleutels en voorkomt u dat deze overal rondslingeren. Dus ook de kans dat u een sleutel kwijt raakt. Daarnaast kunt u sleutels per nummer ophangen zodat het nog gemakkelijker is om de juiste sleutel te vinden. De sleutelkast wordt geleverd zonder profielcilinder. Kleur: Lichtgrijs (RAL 7035). Op zoek naar een andere sleutelkluis? Bekijk dan ons variërende aanbod in sleutelkastjes.

Sleutelkluizen bestel je gemakkelijk online

Sleutelkluizen bestel je online eenvoudig en snel via Kluizen.nl. Wij leveren de Mauer sleutelkasten met halve cilinder binnen 2-5 werkdagen af. Alle producten worden discreet verpakt als ze worden verzonden. Wij leveren producten gratis vanaf €25,00 binnen Nederland en België (met uitzondering van de Waddeneilanden). Alle producten worden standaard geleverd met garantie. Wij beschikken ook over het Thuiswinkel Waarborg certificaat, hierdoor bent u dus verzekerd van een veilige aankoop! Ziet u toch van uw verkoop af? Geen enkel probleem, binnen 14 dagen na levering kunt u het product aan ons retour sturen. Ook bent u van harte welkom in onze showroom voor advies op maat. Ook is het mogelijk om uw bestelling te laten afleveren op 1 van onze afhaaldepots. Wilt u dat uw sleutelkluis vakkundig wordt verankerd? Voeg dan deze optie toe aan uw winkelwagen onderaan de pagina.