Betalen

Thuiswinkelwaarborg

Kluizen.nl is in het bezit van het Thuiswinkelwaarborg certificaatThuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

iDEAL
Met iDEAL betaalt u op een veilige en snelle manier met uw Nederlandse bankpas. Indien u gebruikt maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kunt u direct met iDEAL betalen.
Extra kosten: geen

Creditcard achterafbetaling
Zowel vanuit Nederland als vanuit het buitenland kunt u betalen met uw creditcard (achterafbetaling). Dit wil zeggen dat het bedrag eerst wordt gereserveerd en pas na levering (14 dagen) wordt het geincasseerd. 
Bij Kluizen.nl kunt u betalen met Mastercard, Visa en Maestro. 
Extra kosten: geen

Vooruitbetaling per bank 
U kunt ook het verschuldigde bedrag aan ons overmaken via een bankoverschrijving. Wanneer u voor deze betaaloptie kiest, staan de gegevens hiervoor in de bestelbevestiging.
Extra kosten: geen


AfterPay
Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay. AfterPay voert voor Kluizen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Kluizen.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 2.500,00. Dit bedrag geldt als u al bekend met AfterPay, maar ook als u voor het eerst en bestelling plaatst met AfterPay.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
Extra kosten: € 2,00 per bestelling

Bancontact/Mister Cash
Met Bancontact (Voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash) kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Extra kosten: geen

PayPal
PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. U kunt snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppelt u uw bankrekening of credit card aan een PayPal-rekening. U hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van uw bankrekening of credit card.
Extra kosten: geen

PIN/Contant
Wanneer u uw bestelling komt afhalen in onze showroom, kunt u uw bestelling contant betalen of via PIN. Als u het product alvast besteld via de webshop, zetten wij het vast voor u klaar. U kunt het dan gelijk meenemen.
Extra kosten: geen