Betalen

Thuiswinkelwaarborg

Kluizen.nl is in het bezit van het Thuiswinkelwaarborg certificaat. Thuiswinkel Waarborg is hét kwaliteitskeurmerk voor online winkelen. Het keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund. Wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

iDEAL
Met iDEAL betaalt u op een veilige en snelle manier met uw Nederlandse bankpas. Indien u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, kunt u direct met iDEAL betalen.
Extra kosten: geen

Creditcard achterafbetaling
Zowel vanuit Nederland als vanuit het buitenland kunt u betalen met uw creditcard (achterafbetaling). Dit wil zeggen dat het bedrag eerst wordt gereserveerd en pas na levering (14 dagen) wordt het geïncasseerd. 
Bij Kluizen.nl kunt u betalen met Mastercard, Visa en Maestro. 
Extra kosten: geen

Overboeking (SEPA)
U kunt ook het verschuldigde bedrag aan ons overmaken via een bankoverschrijving. Wanneer u voor deze betaaloptie kiest, staan de gegevens hiervoor in de bestelbevestiging.
Extra kosten: geen

Zakelijk op rekening (Billie)
Zakelijke klanten kunnen bij ons ook gebruikmaken van de betaalmethode Zakelijk op rekening via Billie. Dit biedt het gemak van achteraf betalen voor zakelijke aankopen. Met Billie kunnen zakelijke klanten hun aankopen overzichtelijk en efficiënt beheren.
Extra kosten: geen

Klarna / Klarna Betaal in 3 delen
U kunt uw online bestelling betalen via Klarna, een vertrouwde betaalpartner van Kluizen.nl. Klarna voert het betaalproces volledig achteraf uit, waardoor u gemakkelijk kunt winkelen zonder direct te betalen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een betaalverzoek van Klarna via e-mail, waarin u de gekochte product(en) kunt betalen. Het is ook mogelijk om uw aankoop in 3 termijnen af te betalen.

Om uw betaling met Klarna goed te keuren, voert Klarna een controle van uw gegevens uit. Klarna hecht veel waarde aan privacy en hanteert een strikt privacybeleid zoals beschreven in hun privacyverklaring. Mocht uw betalingsverzoek onverhoopt niet worden geautoriseerd, dan kunt u natuurlijk uw aankoop voltooien met een andere betaalmethode.

Heeft u vragen over het betalingsproces met Klarna? Neem dan gerust contact op met Klarna.
Extra kosten: geen

Bancontact/Mister Cash
Met Bancontact (Voorheen bekend als Bancontact/Mister Cash) kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.
Extra kosten: geen

KBC/CBC
Met KBC/CBC kunnen Belgische klanten moeiteloos en veilig online aankopen doen met hun bankpas. Deze betaalmethode biedt een betrouwbare en beveiligde manier om transacties uit te voeren.
Extra kosten: geen

PayPal
PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. U kunt snel en eenvoudig een gratis PayPal-rekening openen via de website van PayPal. Om te kunnen betalen, koppelt u uw bankrekening of credit card aan een PayPal-rekening. U hoeft niet eerst geld op een PayPal-rekening te storten. De betaling wordt direct afgeschreven van uw bankrekening of credit card.
Extra kosten: geen

PIN/Contant
Wanneer u uw bestelling komt afhalen in onze showroom, kunt u uw bestelling contant betalen of via PIN. Als u het product alvast besteld via de webshop, zetten wij het vast voor u klaar. U kunt het dan gelijk meenemen.
Extra kosten: geen