Kluis huren?

U kunt ook bij ons een kluis huren! Dit is ideaal geschikt voor evenementen of calamiteiten. Of dit nu voor een dag is of voor maanden, bij Kluizen.nl bent u aan het juiste adres! Wij hebben altijd een passende en veilige kluis ter beschikking voor uw locatie.

Waarom een huurkluis?

Kluizen worden voornamelijk gehuurd voor evenementen zoals beurzen en festivals. Tijdens een evenement is het belangrijk dat de spullen van zowel de medewerkers als de festivalgangers of van de mensen die de beurs bezoeken veilig zijn. Dit kunnen waardevolle spullen zijn, maar ook contant geld of bijvoorbeeld hun jas en tas.

Wat voor huurkluis?

Bij ons kunt u allerlei verschillende kluizen huren. Grote, maar ook kleine kluizen. Het ligt er aan waar de kluis voor gebruikt gaat worden. Voor evenementen hebben wij bijvoorbeeld specifieke modellen op voorraad die wij op korte termijn in kunnen zetten. Denk hierbij aan inbraakwerende kluizen voor de waardevolle spullen, afstortkluizen om het contante geld in af te storten, een geldteller voor het controleren en tellen van (vals)geld, lockers om de spullen van medewerkers en festivalgangers of voor de mensen die de beurs bezoeken. Noem het maar op! Op basis van uw behoeften kunnen wij een geschikte kluis leveren.

Naast dat het belangrijk is om te weten waar de kluis voor wordt gebruikt is het ook belangrijk hoe veel waarde in de kluis wordt gelegd. Hoe veel contant geld wordt er ongeveer in de kluis opgeborgen? Welke waardevolle spullen? Deze punten zijn van belang voor de verzekeraar. Samen met de verzekeraar overlegt u hoe hoog de waarde van de inboedel van de kluis is. De kluizen die voor beurzen en evenementen worden gebruikt gaan vaak pas vanaf Euroklasse 1. Hieronder volgt een tabel van de Europese normering EN 1143 opgesplitst in de indicatie waardeberging contant geld en kostbaarheden.

EN 1143 klasse:

Dekking contant geld:

Dekking kostbaarheden:

Euroklasse 1

€ 10.000

€ 20.000

Euroklasse 2

€ 25.000

€ 50.000

Euroklasse 3

€ 45.000

€ 90.000

Euroklasse 4

€ 75.000

€ 150.000

Euroklasse 5

€ 125.000

€ 250.000

Euroklasse 6

€ 250.000

€ 500.000

Euroklasse 7 en hoger

Altijd i.o.m. verzekeraar

 

Het is van belang dat u het huren van een kluis in overleg doet met de verzekeraar. Stel er wordt ingebroken in de kluis of er ontstaat brand, dan bent u verzekerd zoals hierboven in de tabel staat aangegeven.

Ook een brandblusser huren?

Een brandblusser kunt u ook huren bij MB Safety. Kluizen worden meestal gehuurd in combinatie met een brandblusser. Een beurs of evenement moet aan bepaalde veiligheidseisen voldoen waar een minimaal aantal brandblussers aanwezig moet zijn. Al onze blussers hebben een uitstekende bluscapaciteit met een hoogwaardige blusstof met een lange levensduur. De brandklasse op het etiket geeft aan voor welke brand de blusser gebruikt kan worden. De verschillende brandklasse zijn:

  • Brandklasse A: branden van vaste stoffen (zoals hout, papier of stof);
  • Brandklasse B: branden van vloeibare stoffen (zoals olie, vet of benzine);
  • Brandklasse C: branden van gassen (zoals aardgas, methaan of propaan);
  • Brandklasse D: branden van metaal;
  • Brandklasse F: frituurolie of -vetbranden.

Hoe werkt het huren van een kluis of brandblusser?

Bekijk onze brochure voor meer informatie over het huren van een kluis of brandblusser. Wij zullen eerst met u overleggen waar u de kluis voor nodig heeft. Denk hierbij aan wat voor soort producten in de kluis gaan en onder andere de huurperiode. Afgestemd op uw wensen doen wij u graag een passende aanbieding. Wij zorgen voor het transport heen en terug in overleg. Wij komen de kluis of brandblusser een dag van te voren leveren en komen het de dag daarna ophalen.

Discretie en service

De monteurs komen zorgvuldig de kluis bij u op locatie installeren. Hier wordt discreet mee omgegaan. In de praktijk betekent dit dat er geen logo’s gebruikt worden. Geen stickers op de bedrijfsauto’s en geen kluizen.nl op de kleding. Netjes, discreet en veilig. Dat is wel zo fijn. Wilt u toch een kluis kopen? Bekijk ons volledige assortiment!

    Huurkluis huren?