Blogberichten

Aan welke eisen moet een wapenkluis voldoen?

3 april 2024

Heeft u één of meerdere wapens in uw bezit dan is het verplicht om een wapenkluis te kopen. De wapens dienen veilig opgeborgen te worden in een wapenkluis. Hierdoor weet u zeker dat onbevoegden niet bij uw wapen kunnen komen zodat u vervelende situaties kunt voorkomen!

Wat is een gecertificeerde kluis?

8 maart 2024

Bij aanschaf van een inbraakwerende kluis komt men al snel de woorden “Euroklasse” of “gecertificeerd” tegen, net als het begrip ‘indicatie waardeberging’. Graag vertellen wij u meer over de norm en certificering in deze blog.

Waarom een sleutelkluis gebruiken?

26 september 2023

Een van de meest voor de hand liggende redenen om een sleutelkluis te gebruiken, is het bieden van extra beveiliging. Het verliezen van sleutels of ze laten rondslingeren kan leiden tot onbevoegde toegang tot uw woning of bedrijfsruimte.

3 voordelen van een kluis in huis

4 juli 2023

Steeds meer mensen hebben een kluis in huis, maar er zijn ook zat mensen die nog gebruik maken van bijvoorbeeld een bankkluis. Wat zijn de voordelen vaneen kluis in huis? U leest het in deze blog.

Verschillende typen brandwerendheid van een kluis 

18 april 2023

Er zijn verschillende brandwerendheidsklasse van een kluis die gebruikt kunnen worden om de bescherming tegen brand te verbeteren. In deze blog zullen we de verschillende typen brandwerendheid van een kluis uitleggen en over welke bescherming het biedt.

De top 3 beste kluizen van 2023

22 december 2022

Tegenwoordig is het heel normaal om een kluis in huis te hebben. Het idee dat uw persoonlijke eigendommen veilig opgeborgen in een kluis zitten, is dan ook een prettig idee. Er zijn heel veel verschillende soorten. In deze blog helpen wij u een handje verder met onze top drie beste kluizen van 2023.

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden

riverty-logo
riverty-logo
contant-logo