Blogberichten

De top 3 beste kluizen van 2022

26 juli 2022

Een kluis is tegenwoordig een must have in uw woning en of kantoor. Vooral nu bijna alle banken stoppen met het verhuren van kluisjes. Niks zo prettig om uw persoonlijke eigendommen veilig op te bergen tegen inbraak en/of brand. Door alle formaten kluizen die er bestaan zit er voor ieder wat wils bij

Mijn kluis gaat niet open. Wat moet ik doen?

28 april 2022

Er zijn verschillende redenen waarom de kluis niet kan worden geopend. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een gebruikersfout, een stroomprobleem, de sleutel is beschadigd of de batterij van het codeslot is leeg. Dit hangt natuurlijk af van het type slot dat de kluis heeft!

Waar een kluis plaatsen in huis?

11 april 2022

Heeft u onlangs een kluis aangeschaft of bent u van plan een kluis aan te schaffen? Het is belangrijk om de plaats van de kluis van te voren te bepalen. Als de kluis eenmaal ergens is vastgezet en is geboord, is het zonde om de kluis weer te verplaatsen.

Aan welke eisen moet een wapenkluis voldoen?

29 maart 2022

Heeft u één of meerdere wapens in uw bezit dan is het verplicht om een wapenkluis te kopen. De wapens dienen veilig opgeborgen te worden in een wapenkluis. Hierdoor weet u zeker dat onbevoegden niet bij uw wapen kunnen komen zodat u vervelende situaties kunt voorkomen!

Contant geld thuis bewaren: 3 tips

24 februari 2022

Niet alleen vroeger, maar ook in deze tijd wordt contant geld in huis bewaard. Mensen bergen hun cash geld op allerlei verschillende plaatsen. Bijvoorbeeld in een sok, in het nachtkastje, in de koelkast, in de schoen of zelfs in de kinderkamer.

5 type kluissloten

9 februari 2022

Een kluis is niet alleen leverbaar met een sleutelslot, maar bijvoorbeeld ook met een elektronisch codeslot! Aan elk type kluisslot zit zo zijn voordelen en nadelen. De één is goedkoper dan de ander.

Welke blusser wordt gebruikt voor welke brand?

20 januari 2022

Zowel bij u thuis of in uw kantoorruimte is het handig om een brandblusser te hebben. We hopen natuurlijk dat de blusser niet gebruikt hoeft te worden, maar beter het zekere voor het onzekere nemen! Voor elke ruimte is een ander type brandblusser geschikt.

Waar voldoet een goede kluis aan?

11 januari 2022

Het is verstandig om uw waardevolle spullen veilig op te bergen tegen diefstal en/of brand, het liefst achter slot en op een onzichtbare plek. Dan weet u zeker dat de spullen veilig zijn én weet u ook altijd waar de spullen liggen. Alles veilig op één plek.

Tips tegen inbraak tijdens de feestdagen

16 december 2021

Oud en nieuw is een hoogtepunt voor inbrekers! Tijdens oud en nieuw en de maanden daar omheen wordt het meest ingebroken. Wintertijd is inbreektijd, doordat het in deze tijd langer donker is kunnen de dieven onherkenbaar de inbraak plegen.

Sieraden veilig opbergen

23 november 2021

Sieraden die dagelijks worden gedragen worden vaak op een nachtkastje in de slaapkamer gelegd voordat mensen gaan slapen. Dat is begrijpelijk en gemakkelijk, maar niet veilig.

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden