Blogberichten

De top 3 beste kluizen van 2023

22 december 2022

Tegenwoordig is het heel normaal om een kluis in huis te hebben. Het idee dat uw persoonlijke eigendommen veilig opgeborgen in een kluis zitten, is dan ook een prettig idee. Er zijn heel veel verschillende soorten. In deze blog helpen wij u een handje verder met onze top drie beste kluizen van 2023.

Mijn kluis gaat niet open. Wat moet ik doen?

28 april 2022

Er zijn verschillende redenen waarom de kluis niet kan worden geopend. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een gebruikersfout, een stroomprobleem, de sleutel is beschadigd of de batterij van het codeslot is leeg. Dit hangt natuurlijk af van het type slot dat de kluis heeft!

Waar een kluis plaatsen in huis?

11 april 2022

Heeft u onlangs een kluis aangeschaft of bent u van plan een kluis aan te schaffen? Het is belangrijk om de plaats van de kluis van te voren te bepalen. Als de kluis eenmaal ergens is vastgezet en is geboord, is het zonde om de kluis weer te verplaatsen.

Aan welke eisen moet een wapenkluis voldoen?

29 maart 2022

Heeft u één of meerdere wapens in uw bezit dan is het verplicht om een wapenkluis te kopen. De wapens dienen veilig opgeborgen te worden in een wapenkluis. Hierdoor weet u zeker dat onbevoegden niet bij uw wapen kunnen komen zodat u vervelende situaties kunt voorkomen!

De top 3 beste kluizen van 2022

26 maart 2022

Een kluis is tegenwoordig een must have in uw woning en of kantoor. Vooral nu bijna alle banken stoppen met het verhuren van kluisjes. Niks zo prettig om uw persoonlijke eigendommen veilig op te bergen tegen inbraak en/of brand. Door alle formaten kluizen die er bestaan zit er voor ieder wat wils bij

Contant geld thuis bewaren: 3 tips

24 februari 2022

Niet alleen vroeger, maar ook in deze tijd wordt contant geld in huis bewaard. Mensen bergen hun cash geld op allerlei verschillende plaatsen. Bijvoorbeeld in een sok, in het nachtkastje, in de koelkast, in de schoen of zelfs in de kinderkamer.

5 type kluissloten

9 februari 2022

Een kluis is niet alleen leverbaar met een sleutelslot, maar bijvoorbeeld ook met een elektronisch codeslot! Aan elk type kluisslot zit zo zijn voordelen en nadelen. De één is goedkoper dan de ander.

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden

riverty-logo
riverty-logo