Blogberichten

Waarom een sleutelkluis gebruiken?

26 september 2023

Een van de meest voor de hand liggende redenen om een sleutelkluis te gebruiken, is het bieden van extra beveiliging. Het verliezen van sleutels of ze laten rondslingeren kan leiden tot onbevoegde toegang tot uw woning of bedrijfsruimte.

3 voordelen van een kluis in huis

4 juli 2023

Steeds meer mensen hebben een kluis in huis, maar er zijn ook zat mensen die nog gebruik maken van bijvoorbeeld een bankkluis. Wat zijn de voordelen vaneen kluis in huis? U leest het in deze blog.

Verschillende typen brandwerendheid van een kluis 

18 april 2023

Er zijn verschillende brandwerendheidsklasse van een kluis die gebruikt kunnen worden om de bescherming tegen brand te verbeteren. In deze blog zullen we de verschillende typen brandwerendheid van een kluis uitleggen en over welke bescherming het biedt.

De top 3 beste kluizen van 2023

22 december 2022

Tegenwoordig is het heel normaal om een kluis in huis te hebben. Het idee dat uw persoonlijke eigendommen veilig opgeborgen in een kluis zitten, is dan ook een prettig idee. Er zijn heel veel verschillende soorten. In deze blog helpen wij u een handje verder met onze top drie beste kluizen van 2023.

Mijn kluis gaat niet open. Wat moet ik doen?

28 april 2022

Er zijn verschillende redenen waarom de kluis niet kan worden geopend. Dit kan bijvoorbeeld zijn door een gebruikersfout, een stroomprobleem, de sleutel is beschadigd of de batterij van het codeslot is leeg. Dit hangt natuurlijk af van het type slot dat de kluis heeft!

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden

riverty-logo
riverty-logo
contant-logo