De top 3 beste kluizen van 2024

26 maart 2022

Een kluis is tegenwoordig een must have in uw woning en of pand. Vooral nu bijna alle banken stoppen met het verhuren van kluisjes. Niks zo prettig om uw persoonlijke eigendommen veilig op te bergen tegen inbraak en/of brand. Door alle formaten kluizen die er bestaan zit er voor iedereen wel een kluis naar keuze bij. In dit artikel geven wij u onze top 3 kluizen.

1. Populair mini kluis elektronisch

Deze gecertificeerde mini kluis is echt onze nummer 1, door haar omvang en certificering. Deze minikluis is Securitylevel 2 gecertificeerd. Dit wil zeggen dat de kluis voldoet aan de eisen van de verzekeraar, indicatie waardeberging € 5.000 aan contant geld of € 9.000 aan kostbaarheden. Mocht er dus alsnog iets met de inhoud gebeuren, dan is dit goed ingedekt bij uw verzekeraar en krijgt u dit vergoed.

Deze kluis heet niet voor niets mini kluis. Door haar formaat is ze gemakkelijk op een onvindbare plek te plaatsen en verankeren. De ideale kluis voor thuis dus!

Populair mini elektronisch product video

2. Gecertificeerde kluis Paper Star 2

Op nummer 2 staat de gecertificeerde kluis Paper Star 2. Deze kluis heeft een geteste brandwerendheid van 30 minuten voor papier en is ook gecertificeerd ECB-S Securitylevel 2. De inhoud van de kluis is hierdoor verzekerd tot € 5.000,- aan contant geld of € 9.000,- aan kostbaarheden. Het ECB-S keurmerk staat voor kwaliteitsgarantie met betrekking tot veiligheidsproducten zoals kluizen, brandkasten, kluisruimtes, datasafes en kluissloten. Deze kwaliteitsgarantie is herkenbaar door het keurmerk, dat als duidelijk zichtbaar metalen plaatje op iedere gecertificeerde kluis is aangebracht.

Wat nog een extra voordeel is van deze kluis is dat de deur 180 graden geopend kan worden. Dit hebben niet veel kluizen. Hierdoor kunt u net wat gemakkelijker spullen opbergen zoals ordners, sieraadkistje met juwelen, horloges of andere belangrijke documenten. De kluis is zwaar van gewicht en verankering is mogelijk via de vloer en/of wand. De gecertificeerde kluis Paperstar is ook beschikbaar in grotere formaten en is standaard voorzien van een dubbelbaard sleutelslot, maar ook met codeslot. Voor ieder wat wils!

3. Eurosafes AR-EL 1

AR 1EL eruosafe kopen

De Eurosafe AR-EL 1 is de nummer 3 en ook zeker onze favoriet! Deze kluis is door haar hoge certificering zeer geschikt voor het opbergen van dure juwelen zoals ringen, armbanden en horloges. Deze kluis is Europees gecertificeerd Euroklasse 3 en heeft ook de ECB-S normering. Deze hoge Euroklasse 3 certificering geeft dekking bij de verzekeraar tot € 45.000,- aan contant geld of € 90.000,- aan kostbaarheden. Deze kluizen zijn voor zowel privé als zakelijk gebruik erg in trek. Tevens heeft deze kluis een brandwering van 30 minuten volgens DIN 4102 (gebouwd volgens, maar niet getest). Deze kluis is stofgrijs van kleur en heeft een mooie zilveren handgreep en elektronisch cijferslot (T6530) met zwarte toetsen. Een echt juweeltje dus! Ook hebben we uiteraard de Eurosafe AR-EL kluis leverbaar in verschillende afmetingen. En het leuke is dat wij sinds dit jaar deze kluis ook in een goud model hebben, een echte luxe kluis!

Kluizen die getest en gecertificeerd zijn, zijn betrouwbaar. Verzekeraars accepteren namelijk niet zomaar kluizen. U bent natuurlijk niet verplicht om de inhoud op te geven bij de verzekeraar. Het geeft u natuurlijk ook u een betrouwbaar gevoel als u een kluis aanschaft die gecertificeerd is. Zo weet u ook dat de kluis bepaalde testen heeft ondergaan en als u toch in de toekomst de inhoud bij de verzekeraar wilt opgeven, is dit geen enkel probleem. Het certificaat hiervan bevindt zich altijd aan de binnenzijde van de kluisdeur.

Wij raden altijd aan om kluizen onder de 1000kg te verankeren. Lees daar alles over in ons bericht plaatsen en verankeren.

Wilt u meer informatie over de top 3 kluizen of andere kluizen uit ons brede assortiment? Kom dan vrijblijvend langs in onze fysieke winkel in Barendrecht! Onze medewerkers staan u graag vrijblijvend te woord voor advies op maat. Ook kunt u in onze showroom alle kluizen bekijken en direct meenemen tegen een leuke afhaalkorting en staat er een vers bakje koffie voor u klaar. Zien we u snel?

Showroom MB Safety

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden

billie-logo
contant-logo