Kluis openen

Bent u uw kluissleutel kwijt of weigert het slot? Met onze ruime ervaring kan Kluizen.nl elke kluis openen! Wij kunnen de kluis openen als de kluis defect is of wanneer u de sleutel en/of code van de kluis kwijt bent.

-Contact Formulier-

Kluizen specialist Kluizen.nl inschakelen

Aan de hand van het type slot bepalen wij de manier waarop we de kluis kunnen openen. Onze opgeleide VCA* service monteurs zijn hierin gespecialiseerd en openen uw kluis. Door onze ruim 35 jaar ervaring hebben wij veel kluizen geopend en weten wij per type slot hoe wij dit het best kunnen aanpakken.

Bent u de sleutel kwijt of de code kwijt? Dan zit er een grote kans in dat de kluis open geboord moet worden. Check altijd goed of u niet nog een reserve sleutel heeft of een master resetcode. Is dit niet het geval dan kan de kluis helaas niet meer normaal geopend worden en kunt u ons inschakelen. Wij openen de kluis voor u.

Hoe werkt het?

De prijs van de werkzaamheden is helemaal afhankelijk van het type slot, het formaat van de kluis en hoe lang de monteurs bezig zijn met de kluis openen en eventuele bijkomende werkzaamheden en materialen. Wij streven ernaar om de kluis zoveel mogelijk onbeschadigd te openen. Door het invullen van het contact formulier kunnen wij spoedig mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken om de kluis te openen. Heeft u een kleine kluis wat u zelf gemakkelijk kunt demonteren dan is het ook mogelijk om langs te komen bij ons in de winkel en dan wordt uw kluis verzegeld. Onze technische monteur kan dan in de werkplaats uw kluis openboren.

Discretie

Als u wilt dat wij op locatie de kluis komen open boren doen wij dit vol discretie. Wij hebben geen reclame op onze bedrijfsauto’s en kleding. Ook worden onze monteurs jaarlijks opnieuw gescreend.

Wilt u uw kluis verhuizen of uw kluis transporteren? Dan bent u ook bij ons aan het goede adres!  Wilt u een nieuwe kluis kopen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment.

    Foto's uploaden*

    Kluis openen