Verzending & Bezorgkosten

Wanneer betaal ik bezorgkosten?

Bestellingen vanaf € 25,00 leveren wij in Nederland en België franco (gratis) achter de 1e sluiting op het door u aangegeven adres. Indien uw bestelling minder dan € 25,00 bedraagt, rekenen wij een bijdrage aan de verzendkosten van € 2,95.

Zijn er nog uitzonderingen op de gratis levering?

Ja, gratis levering (vanaf € 25,00) geldt alleen in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en België. Voor levering buiten deze regio kunt contact opnemen met één van onze medewerkers voor een prijsopgave. U kunt uiteraard ook altijd het product afhalen in onze showroom.

Door wie worden de producten bezorgd?

Transmission
De bezorgtijden van Transmission zijn: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Wanneer uw bestelling door Transmission wordt bezorgd, krijgt u een e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Bent u niet aanwezig op het aangegeven bezorgtijdstip? Via de link in de e-mail kunt u een andere bezorg- of afhaalafspraak maken. U tekent voor de ontvangst van de producten. Is de bezorger al bij u langs geweest en was u niet aanwezig? Op de kaart die u in de brievenbus hebt ontvangen staat hoe u een nieuwe bezorg- of afhaalafspraak kunt maken. Afhalen kan bij een van de 12 depots in Nederland en 4 afhaalpunten in België.

PostNL
De bezorgtijden van PostNL zijn: maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. PostNL doet er alles aan om een pakket veilig en snel op de plaats van bestemming af te leveren. Daarbij maken zij het de geadresseerde graag zo makkelijk mogelijk. Wanneer uw bestelling door PostNL wordt bezorgd, krijgt u een e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Zit u op een pakket te wachten, maar bent u niet thuis als de pakketchauffeur langskomt? Dan probeert PostNL het op een later tijdstip gewoon nog een keer. Omdat het veiligheidsproducten betreft, wordt het pakket niet bij de buren aangeboden. Daarbij laat PostNL altijd een briefje voor u achter.

Kan Kluizen.nl de plaatsing en verankering verzorgen?

Uiteraard kan Kluizen.nl de plaatsing en verankering uitvoeren. De situatie bij u op locatie en het door u aangeschafte product bepalen tezamen de prijs. Voor een prijsopgave kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Kan iedereen het zien wanneer ik een product van Kluizen.nl heb besteld?

Nee, al onze producten worden neutraal verpakt. Uw bestelling wordt met een neutrale vrachtwagen bezorgd en persoonlijk aan u overhandigd. Wegens logistieke redenen kan het wel voorkomen dat onze bedrijfsnaam MB Safety B.V. voorkomt op bedrijfskleding of producten.