Kluis verkopen?

Heeft u ergens een oude kluis staan die u eigenlijk helemaal niet gebruikt? Of bent u onlangs verhuisd en staat er een kluis in uw nieuwe woning of kantoor die niet van pas komt? Goed nieuws! U kunt de oude kluis aan ons verkopen. Onze gescreende monteurs komen deze dan op locatie ophalen. En dat door heel Nederland!

-Contact Formulier-

Kluis voor thuis verkopen

Er zijn allerlei verschillende redenen dat mensen ervoor kiezen om oude kluizen te verkopen. Soms wordt de kluis simpelweg niet gebruikt, in andere gevallen past deze niet meer bij het interieur. Het kan ook gebeuren dat u een nieuw huis heeft gekocht en dat de oude bewoners een kluis hebben laten staan. Wij zorgen dat de kluis toch nog mee ‘verkluist’! Wij hebben zorgvuldig gescreende monteurs in dienst die de kluis bij u thuis komen ophalen. Welke oude kluis kunt u aan ons verkopen? Eigenlijk alle kluizen! Bijvoorbeeld inbraakwerende kluizen, brandwerende kluizen en brandkasten, geldkluizen en wapenkluizen, om er maar een paar te noemen.

Zakelijke kluis verkopen

Verhuist uw bedrijf naar een ander pand of laat u alle kluizen vernieuwen? Wij kopen ook oude bedrijfskluizen in. Welke oude kluizen wij zoal inkopen? Denk hierbij aan diverse gecertificeerde kluizen, brandwerende archiefkasten en datakluizen. Daarnaast kunt u aan ons ook oude kluizen verkopen die uit uw winkel komen, zoals afstortkluizen. Vanuit sportscholen, zwembaden en recreatie kopen wij vaak lockerkasten in. Heeft u een hotel overgenomen of vervangt u de kluizen in uw hotel? U kunt bij ons terecht voor het verkopen van uw hotelkluizen. Onze gescreende monteurs komen ook op locatie langs bij scholen en laboratoria voor het ophalen van veiligheidskasten.

Hoe werkt dat, kluizen verkopen?

Allereerst maakt u een duidelijke foto van de kluis die u wilt verkopen. Deze voegt u toe aan het formulier dat u aanvult met uw naam en emailadres. In de opmerkingensectie kunt u een beschrijving toevoegen. Waarom wilt u deze kluis verkopen, hoelang heeft u de kluis in bezit gehad en zijn er eventueel bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden – zoals bijvoorbeeld een smal trappenhuis? Aan de hand van de door u opgegeven gegevens nemen wij contact met u op. Het is uiteindelijk afhankelijk van de situatie of wij de oude kluis inkopen.

Discretie en service

De zorgvuldig uitgekozen monteurs die wij inzetten om kluizen op locatie op te halen zijn stuk voor stuk gescreend. Onze medewerkers halen de te verkopen kluis uiterst discreet op. In de praktijk betekent dit dat er geen logo’s gebruikt worden. Geen stickers op de bedrijfsauto’s en geen kluizen.nl op de kleding. Netjes, discreet en veilig. Dat is wel zo fijn. Wilt u een oude kluis verkopen maar heeft u eerst nog een paar vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Direct een nieuwe kluis kopen? Ook daarvoor bent u bij Kluizen.nl aan het juiste adres!

    Foto's uploaden*


    NeeJa

    Uw kluis verkopen