Kluizen voor campers en caravans

15 mei 2024

Het kopen van een caravan of camper kan vaak een aanzienlijke investering zijn. Het is niet alleen een vervoersmiddel, maar ook een huis voor onderweg. Het beveiligen van waardevolle spullen tijdens reizen is van cruciaal belang, zodat u tijdens uw reis deze spullen veilig kan achterlaten in uw camper of caravan. Hiervoor kunt u gebruik maken van een kluis voor een caravan of een kluis voor een camper. In deze blog bespreken we de voordelen van het hebben van een kluis voor onderweg, de verschillende soorten kluizen die beschikbaar zijn, en waar je op moet letten bij het kopen van zo’n kluis.

Blog Kluis voor camper of caravan


Voordelen van een caravan kluis of camper kluis

Door een kluis te installeren in uw caravan of camper zorgt u ervoor dat u uw waardevolle spullen veilig kan opbergen zodra u de caravan of camper ergens achter wilt laten. Daarnaast biedt een kluis uiteraard ook bescherming tegen diefstal. Met een kluis zorgt u ervoor dat uw waardevolle spullen, zoals belangrijke documenten, contant geld, sieraden en andere waardevolle bezittingen niet in het zicht liggen. Daarnaast kunt u bij uw verzekeringsmaatschappij raadplegen of het installeren van een kluis in uw caravan of camper kan leiden tot lagere een lagere verzekeringspremie of een betere dekking. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden namelijk kortingen aan voor voortuigen die zijn uitgerust met beveiligingsfuncties zoals kluizen.

Verschillende soorten kluizen

Er zijn verschillende soorten kluizen beschikbaar voor caravans en campers, variërend in grootte, type slot en bevestigingsmethode. De meest kleine kluisjes zijn onze autokluizen. Deze kluizen kunnen in een auto, caravan of camper worden bevestigd. In deze kluisjes kunt u gemakkelijk uw paspoorten, wat contant geld en eventueel nog wat andere kostbaarheden veilig opbergen. Heeft u ruimte voor wat grotere kluizen, dan kunt u ook het assortiment inbraakwerende kluizen bekijken. Deze kluizen zijn groter van formaat, waardoor u bijvoorbeeld ook belangrijke documenten en een laptop of Ipad veilig kan opbergen. Overweeg daarnaast hoe vaak en hoe snel u toegang wilt tot de kluis tijdens het reizen. Een kluis met een gemakkelijk toegankelijk slot, zoals een cijferslot of een biometrisch slot (vingerafdruk), kan dan handig zijn voor dagelijks gebruik tijdens uw reis.

Waar op te letten bij het kopen van een kluis voor onderweg

Bij het kopen van een kluis voor uw caravan of camper zijn er een aantal belangrijke overwegingen om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om de grootte van de kluis af te stemmen op uw behoeften. Overweeg welke items u wilt opbergen en kies een kluis die groot genoeg is om al deze items veilig op te bergen. Daarnaast is het essentieel om te controleren of de kluis stevig en robuust is gebouwd, bij voorkeur van materialen zoals staal of aluminium, om maximale bescherming te bieden tegen inbraak. Vergeet niet om ook naar de bevestigingsmogelijkheden te kijken. Sommige kluizen kunnen worden vastgeschroefd aan de vloer of wand van uw caravan of camper voor extra veiligheid.

Kluis voor camper of caravan

Kluis voor camper kopen

Berg uw spullen veilig op tijdens uw roadtrip in een kluis voor een camper. Er zijn verschillende soorten en maten kluizen, waardoor u op zoek kan gaan naar een formaat waar u al uw kostbaarheden in kwijt kan. Heeft u advies nodig bij het zoeken naar de juiste kluis voor uw behoeften? Onze adviseurs helpen u graag. Neem gerust contact met ons op via de WhatsApp knop rechts onderin of kom langs in onze winkel in Barendrecht voor vrijblijvend advies op maat. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden

billie-logo
contant-logo