Demeter kluizen Grade 3

Levertijd: 1-2 weken

Snel overzicht

Demeter kluis Grade 3/160 levertijd: 1-2 werkdagen

  • Zwaar brandwerende kluis
  • Dubbelbaard sleutelslot EN 1300-B
  • Euroklasse 3 gecertificeerd ECB-S
  • 30 minuten brandwerend voor papier

Indicatiewaardeberging:

Waardeberging contant geld
€ 45.000,00
Waardeberging kostbaarheden
€ 90.000,00
Model
Buitenmaten (H B D) in mm
Binnenmaten (H B D) in mm
Legbord(en)
Kg
Liter
Prijs
Productbeschrijving

Berg uw spullen veilig op in de Demeter kluis Grade 3

Een inbraak of brand is nooit helemaal uit te sluiten. Een goede kluis biedt een laatste barrière om te voorkomen dat uw eigendommen verloren gaan. De brandkluis Demeter is geschikt voor het veilig opbergen van geld en kostbaarheden zoals, belangrijk documenten, ordners, papieren archieven, waardepapieren, paspoorten, horloges en sieraden. De zwaar brandwerende kluis is getest en gecertificeerd euroklasse 3 volgens EN 1143-1 ECB-S. De kluis is 30 minuten brandwerend (LFS 30P EN 15659) en voorzien van een dubbelbaard sleutelslot EN 1300-B (inclusief 2 sleutels).

De voordelen van een brandwerende kluis Grade 3

De gecertificeerde brandwerende kluis is zowel voor privégebruik als zakelijk gebruik en is voorzien van minimaal 1 legbord, hierdoor kunt u gemakkelijk en geordend uw spullen veilig opbergen. De brandkluis heeft een indicatie waardeberging van € 45.000 aan contant of € 90.000 aan kostbaarheden. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren met de inhoud van de kluis dan kunt u dit verhalen met uw verzekeraar. Voorbereid voor vloerverankering en inclusief gratis verankeringsmateriaal (2 ankers). Kleur: grafietgrijs (RAL 7016). Op zoek naar een andere brandwerende kluis? Bekijk dan ons variërende aanbod in brandwerende kluizen.

Brandwerende kluizen bestel je gemakkelijk online

Bestel online en goedkoop bij Kluizen.nl. Online bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen afgeleverd (indien voorradig). Wij leveren alle producten gratis vanaf €25,- binnen Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden), of laat uw bestelling afleveren op één van onze afhaaldepots. Om uw privacy te waarborgen zijn al onze producten discreet verpakt als ze worden verzonden. Wilt u liever de kluis vakkundig laten plaatsen en verankeren? Voeg deze optie dan toe aan uw winkelwagen. Wij nemen na het ontvangen van de bestelling contact met u op om een afspraak te maken. Een VCA gecertificeerde monteur komt de kluis dan plaatsen en verankeren.

Alle kluizen worden geleverd met garantie. Kluizen.nl beschikt ook over het Thuiswinkelwaarborg. U bent dus verzekerd van een veilige aankoop! Wilt u het product ruilen of retour sturen? Dan is dit geen enkel probleem! Binnen 14 dagen na levering kunt u van uw aankoop afzien. Komt u liever eerst de kluis bezichtigen kom dan langs in onze showroom in Barendrecht.