Kluis transporteren of afvoeren?

Kluis transporteren

Gaat u verhuizen en wilt u dat uw kluis verplaatst wordt van de ene locatie naar de andere? Wij kunnen uw hierbij helpen. Het transporteren van uw kluis of kluizen doen wij op een zorgvuldige en vakkundige manier.

Kluis afvoeren

Heeft u in uw pand of huis een (oude) kluis waarvan u geen sleutel of code meer heeft? En wilt u van deze kluis af? Dan bent u bij Kluizen.nl aan het juiste adres! Wij kunnen uw kluis komen verwijderen/afvoeren. We hebben de juiste gereedschappen om dit te realiseren. Onze gecertificeerde monteurs komen de kluis bij u op locatie afvoeren. 

Kluis laten verplaatsen of verwijderen

Het maakt niet uit of uw kluis klein of groot is, licht of zwaar, wel of niet verankerd. Wij kunnen elke kluis verplaatsen of verwijderen. Op basis van het gewicht van de kluis worden de materialen en het aantal monteurs ingezet. Op die manier wordt de kluis op de juiste wijze verplaatst of verwijderd. 

Oude kluis afvoeren

Tegenwoordig kunt u niet zomaar uw oude kluis afvoeren bij de afvalverwerking. Hier zitten namelijk al snel kosten aan verbonden naast dat het u enorm veel moeite kost om de kluis überhaupt te vervoeren. Nadat wij de kluis hebben verwijderd, voeren wij de kluis ook direct af. De afgevoerde kluizen worden gerecycled en worden milieuvriendelijk verwerkt. Dit wordt gedaan in samenwerking met Applus RTD en de Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming (ANVS). Zij hebben het afvalstroomproces voor kluizen vormgegeven. 

Hoe werkt dat een kluis afvoeren?

Zoals hierboven is beschreven wordt de kluis eerst verwijderd en daarna afgevoerd volgens het afvalstroomproces voor kluizen. U kunt uw gegevens invullen in het formulier hiernaast en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op met daarbij een passend aanbod. 

Discretie en service

Onze monteurs zijn zorgvuldig en gescreend. De medewerkers nemen hun taak als monteur serieus en gaan discreet om met het transporteren van een kluis of het verwijderen en afvoeren. In de praktijk betekent dit dat er geen logo’s gebruikt worden, geen stickers op de bedrijfsauto’s en geen logo’s op de kleding van onze monteurs. Dit is wel zo netjes, discreet en veilig. Wilt u al een nieuwe kluis online bestellen zodat wij deze direct mee kunnen nemen en plaatsen? Bekijk dan ons volledige assortiment of neem vooraf contact op met een van onze kluizenspecialisten!


    TransporterenAfvoeren

    Foto's uploaden*


    NeeJa

    Uw kluis transporteren of verhuizen