De top 3 beste kluizen van 2023

22 december 2022

Tegenwoordig is het heel normaal om een kluis in huis te hebben. Het idee dat uw persoonlijke eigendommen veilig opgeborgen in een kluis zitten, is dan ook een prettig idee. Kluizen zijn er in veel verschillende maten. Zo is er voldoende keuze tussen kleine en grote kluizen. Om u een beetje op weg te helpen, leest u in dit artikel onze top drie beste kluizen van 2023.

1. RDW kluizen Riga

Eén van onze meest verkochte kluizen zijn de RDW kluizen Riga. Deze kluizen zijn inbraakwerend en gecertificeerd ECB-S Securitylevel 1 (volgens norm 14450). Dit houdt in dat de kluis een indicatie waardeberging heeft van € 2500,00 aan contant geld of € 5000,00 aan kostbaarheden. De kluis is standaard voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (En 1300-A), maar de optie om er een elektronisch codeslot op te plaatsen is mogelijk. Wij verkopen vier verschillende varianten, namelijk de Riga 1, 2 en 3 en de E1. De Riga E1 heeft hetzelfde formaat als de Riga 1, maar hierop zit een elektronisch codeslot.

Naast dat de RDW kluizen Riga ideaal zijn voor het opbergen van uw persoonlijke eigendommen zijn de kluizen ook geschikt voor het opbergen van de blanco kentekenbewijzen deel II.

Gezien de mogelijkheden van de RDW kluizen Riga zien wij deze kluis dan ook zeker in 2023 nog als populair item onder consumenten.

2. Eurosafes Lyra

De Eurosafes Lyra zijn brand- en inbraakwerende kluizen. Ten opzichte van de RDW kluizen Riga zijn de Eurosafes Lyra hoger gecertificeerd, namelijk ECB-S Euroklasse 1 (volgens norm EN 1143-1). Dit houdt in dat de kluis een indicatie waardeberging van € 10.000,00 aan contant heeft of € 20.000,00 aan kostbaarheden. Daarnaast zijn deze kluizen 30 minuten brandwerend voor papier (volgens DIN 4102). De kluizen zijn voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (EN 1300-A), maar het is ook mogelijk om een elektronisch codeslot op de kluis te plaatsen.

Wij verkopen zes verschillende varianten, namelijk de Eurosafe Lyra 1, 2, 3, 4, 5 en 7. De kluizen zijn ideaal om waardevolle spullen in op te bergen.

3. Eurosafes AR-EL

Ook in 2022 stonden de Eurosafes AR-EL in onze top drie beste kluizen. Ten opzichte van de voorgaande twee kluizen onderscheidt deze kluis zich door zijn uiterlijk en zijn gewicht. Daarnaast hebben deze kluizen de hoogste certificering van de drie, namelijk ECB-S Euroklasse 3. Met deze certificering kunt u uw waardevolle spullen laten verzekeren tot € 45.000,00 aan contant geld of € 90.000,00 aan kostbaarheden. Ook deze kluis is 30 minuten brandwerend voor papier (volgens DIN 4102). Voor zowel privé als zakelijk gebruik worden deze kluizen gebruikt. Daarnaast zijn de kluizen opvallend door het bijzondere design van de kluis.

De kluizen worden automatisch geleverd met een elektronisch codeslot. Er zijn daarnaast drie verschillende varianten, namelijk de Eurosafe AR-1EL, AR-2EL en AR-3EL.

Alle drie de kluizen zijn gecertificeerd. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw eigendommen verzekerd worden bij de verzekering. Houd er wel rekening mee dat uw kluis dan verankerd moet staan.

Zoals u hierboven heeft gelezen, zijn er veel verschillen tussen de hoogte van certificeringen. Bent u benieuwd naar alle verschillende certificeringen? Bekijk dan onze pagina inbraakwering kluizen.

Heeft u vragen over één van onze producten? Kom langs in onze showroom in Barendrecht en onze adviseurs helpen u graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden

riverty-logo
riverty-logo
contant-logo