Levering

Wat is de levertijd van de producten?
Een indicatie van de levertijd staat per product vermeld. Wij nemen sowieso altijd contact met u op om de exacte levertijd aan te geven. Binnen Nederland en België is levering gratis vanaf € 25,-

Door wie worden de producten bezorgd?
Transmission
De bezorgtijden van Transmission zijn: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.  Wanneer uw bestelling door Transmission wordt bezorgd, krijgt u een e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Bent u niet aanwezig op het aangegeven bezorgtijdstip? Via de link in de e-mail kunt u een andere bezorg- of afhaalafspraak maken. U tekent voor de ontvangst van de producten. Is de bezorger al bij u langs geweest en was u niet aanwezig? Op de kaart die u in de brievenbus hebt ontvangen staat hoe u een nieuwe bezorg- of afhaalafspraak kunt maken. Afhalen kan bij een van de 13 depots in Nederland.

PostNL
De bezorgtijden van PostNL zijn: maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. PostNL doet er alles aan om een pakket veilig en snel op de plaats van bestemming af te leveren. Daarbij maken zij het de geadresseerde graag zo makkelijk mogelijk. Wanneer uw bestelling door PostNL wordt bezorgd, krijgt u een e-mail met daarin een Track & Trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Zit u op een pakket te wachten, maar bent u niet thuis als de pakketchauffeur langskomt? Dan probeert PostNL het op een later tijdstip gewoon nog een keer. Omdat het veiligheidsproducten betreft, wordt het pakket niet bij de buren aangeboden. Daarbij laat PostNL altijd een briefje voor u achter.

Kan Kluizen.nl de plaatsing en verankering verzorgen?
Uiteraard kan Kluizen.nl de plaatsing en verankering uitvoeren. De situatie bij u op locatie en het door u aangeschafte product bepalen tezamen de prijs. Voor een prijsopgave kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers.

Kan iedereen het zien wanneer ik een product van Kluizen.nl heb besteld?
Nee, al onze producten worden neutraal verpakt. Uw bestelling wordt met een neutrale vrachtwagen bezorgd en persoonlijk aan u overhandigd. Wegens logistieke redenen kan het wel voorkomen dat onze bedrijfsnaam MB Safety BV voorkomt op servicewagens, bedrijfskleding of producten.

Gratis verzending bij Kluizen.nl


Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja zeker, wij hebben 13 afhaalpunten door heel Nederland. Meer informatie op https://www.kluizen.nl/afhalen