Mauer Elite 1 halve cilinders

Levertijd: 3-5 werkdagen

Snel overzicht

  • Elite 1 profiel cilinder
  • Gecertificeerd SKG**
  • Geleverd met 3 sleutels

Normale prijs: € 28,75

Special Price € 23,00

U bespaart: 20%

* Verplichte velden

Normale prijs: € 28,75

Special Price € 23,00

U bespaart: 20%


Specificaties
Artikelnummer 41HC-E-NI-VM

Productbeschrijving

Beveilig uw woning met Mauer SKG cilindersloten

Vroeger liet iedereen ’s nachts of overdag tijdens het boodschappen doen de ramen en deuren openstaan. Met het toename aan inbraken in Nederland is dit niet meer verstandig. Plaats op alle buitendeuren minimaal een SKG2 cilinder. Beveilig uw buitendeuren van uw woning of pand dus goed tegen inbraak. De Mauer Elite 1 halve cilinder is een voordelige hoogwaardige veiligheidscilinder voorzien van slijtvaste materialen en een geavanceerd 6-stiften techniek.  Deze cilinder is zeer geschikt voor villa's, bedrijfsgebouwen, kluizen en hoog beveiligde ruimten. De cilinder voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen en is voorzien het van SKG** keurmerk. De Elite 1 halve cilinders hebben 530.000 permutatiemogelijkheden. Deze cilinder word geleverd met 3 sleutels. De sleutels zijn messing vernikkeld.

De voordelen van een Mauer Elite 1 halve cilinder

De SKG2 deurcilinders hebben ook handige afmetingen van sleutels en de mogelijkheid om sloten gelijksluitend te maken. Hierdoor hoeft u maar 1 sleutel te gebruiken bij verschillende deuren. Sleutels kunt u gemakkelijk bijbestellen op vertoon van het sleutel certificaat met coderegistratie en naam. Deze ontvangt u bij het aanschaffen van een cilinderslot. Met het juiste gereedschap kunt u zelf gemakkelijk de cilinder vervangen. Op zoek naar een ander cilinder slot? Bekijk dan ons variërende aanbod in clindersloten.

Cilindersloten bestel je gemakkelijk online

Cilinders bestel je online en goedkoop bij Kluizen.nl. Cilinders worden binnen 3-5 werkdagen afgeleverd. Wij leveren producten gratis vanaf €25,00 door heel Nederland en België (m.u.v. de Waddeneilanden). Ook kunt u ervoor kiezen uw bestelling op te halen in onze showroom in Barendrecht of te laten leveren bij een van onze 12 afhaaldepots. Wij beschikken ook over het Thuiswinkel Waarborg certificaat, dit betekend dat u altijd bent verzekerd van een veilige aankoop! Wilt u het product toch retour sturen? Geen enkel probleem! Wel dient dit binnen 14 dagen retour gestuurd te worden.

Bestelvoorbeeld gelijksluitende set:

U wilt de sloten vervangen van uw voor-, achter- en schuurdeur en u wilt deze met dezelfde sleutel kunnen openen. De cilinders die u nodig hebt, hebben een lengte van 31/31 mm. U besteld dan het volgende:
3 x Mauer cilinder 31/31
3 x Toeslag voor gelijksluitend dubbele cilinder