De voordelen van een EuroMulti ladesysteem

14 januari 2021

Het EuroMulti ladesysteem, ook wel EM genoemd is een multifunctionele ladensafe. Zo is de safe te gebruiken voor afstorten van overtollig geld maar ook voor het veilig opbergen van persoonsdocumenten.

Functionaliteiten van een EuroMulti ladesysteem

De EM ladesafe is geheel naar wens in te richten. De body van de safe heeft een vaste maat. Binnen deze maten zijn tientallen combinatie mogelijk met de verschillende laden en interieurs. Zo is er een interieur voor het sorteren van geld maar ook voor het op alfabet sorteren van persoonsdocumenten. Er kan een geheel gesloten lade worden ingezet maar ook een lade met afstortgleuf.

EuroMulti ladesysteem voor gemeentehuizen

Speciaal voor de gemeentehuizen hebben wij een EuroMulti mini ladesysteem samengesteld waarbij de safe is uitgevoerd met één lade voor ID-kaarten en rijbewijzen en twee laden voor paspoorten.

De interieurs zijn speciaal voor deze toepassingen ontwikkeld. Het betreft uitneembare bakken die, inclusief inhoud, s `avonds in de nachtkluis kunnen worden opgeborgen. De bakken zijn voorzien van verstelbare schotjes zodat deze geheel naar wens kunnen worden ingericht.

Het intelligente slotwerk van de safe zorgt voor een optimale controle en veiligheid. Zo kunnen er meerdere gebruikers worden ingevoerd en biedt de safe de mogelijkheid bepaalde laden uit te sluiten voor gebruikers. De alarmfunctie op de laden zorgt ervoor dat de

laden niet te lang open blijven staan en wanneer de stroom uitvalt gaat de safe automatisch over op de noodstroomvoorziening.

Kortom het EuroMulti ladesysteem is de beste keus voor het beheren van de dag voorraden persoonsdocumenten. Veel baliemedewerkers werken inmiddels naar tevredenheid met de ladensafe.

Een EuroMulti Ladesysteem kopen? Bestel gemakkelijk online!

Heeft u nog vragen over het EuroMulti Ladesysteem? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via de e-mail, telefoon of chat. Ook kunt u een afspraak met ons inplannen via Facetime zodat wij u nog alles uitgebreid kunnen laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden

riverty-logo
riverty-logo
contant-logo