Nut van een laptopkluis thuis of op kantoor

30 oktober 2020
laptopkluis kopen voor thuis

Uw laptop bevat vaak waardevolle en persoonlijke informatie die onder geen beding in verkeerde handen mag vallen. Daarom is het verstandig om uw laptop veilig op te bergen in een laptopkluis. Ook voor op reis zijn er verschillende laptopkluizen beschikbaar. 

Laptopkluis kopen voor thuis of op kantoor

Van werk gerelateerde documenten zoals beschermde gegevens tot belangrijke e-mails wilt u natuurlijk wel beschermen. Buiten werkdocumenten staan op een laptop ook vaak onschatbare waarde zoals persoonlijke foto’s en notities.  De laptop opbergen in een speciaal ontwikkelde laptopkluis is dan ook de veiligste optie voor thuis. Maar dit geldt ook zeker voor op kantoor. Want maken veel van uw medewerkers gebruik van een laptop? Dan is een laptopkluis geen overbodige bescherming van zowel de hardware als software of data.

Laptops vormen een aantrekkelijke buit voor inbrekers omdat het vaak om dure apparaten gaat die gemakkelijk mee te nemen en te verhandelen zijn. Een laptopsafe voorkomt echter dat inbrekers tijdens een inbraak met laptops die zo voor het grijpen liggen vandoor kunnen gaan. Wij hebben verschillende modellen in onze categorie laptopkluizen.

Laptopkluizen showroom

Een laptopkluis voor in de auto

Neemt u uw laptop overal mee naar toe? Dan geeft het een veilig gevoel als u uw laptop veilig kan opbergen in uw auto. Hier is ook een speciale laptopkluis voor ontwikkeld. De MB laptopkluis XL is voor zowel thuis of op kantoor geschikt maar ook voor inbouw in auto, camper of caravan! Deze hoogwaardige laptopsafe is speciaal ontwikkeld om uw laptop in de auto te beschermen tegen diefstal en beschikt daarom standaard over een stevig dubbelbaardsleutelslot inclusief twee sleutels. Voor extra veiligheid wordt standaard een verankeringsplaat meegeleverd, zodat u de kluis onwrikbaar vast kunt zetten in uw voertuig. Ook onderweg of op externe locaties is uw laptop zo altijd veilig.

Een laptopkluis kopen? Bestel gemakkelijk online!

Heeft u nog vragen over de meest geschikte laptopkluis of serverkluis? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via de chat, e-mail of telefoon. Al onze kluizen worden altijd discreet verzonden. Ook bent u welkom in onze winkel in Barendrecht. Daar kunt u alle kluizen bekijken en met een leuke afhaalkorting gelijk meenemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden

billie-logo
contant-logo