Een mini kluis: dit kunt u erin kwijt!

13 januari 2023

Een mini kluis, u heeft er vast weleens van gehoord. U kunt meer kwijt dan u denkt in een mini kluis. In deze blog vertellen wij u wat de voordelen zijn van een mini kluis en welke waardevolle spullen u er veilig in op kunt bergen!

Verschillende mini kluizen

Een mini kluis klinkt klein, maar wist u dat u eigenlijk heel veel spullen in een mini kluis kunt bewaren?

In ons assortiment hebben wij verschillende mini kluizen, namelijk de Mini Kluis Tiger, Tango mini kluis en de Populair Mini Kluis. Ieder kluisje verschilt van elkaar door het slot, de kleur en de bouw. Zo hebben de Mini Kluis Tiger en de Populair Mini Kluis Elektronisch een elektronisch codeslot. De Tango mini en de Populair Mini Kluis S2 hebben een dubbelbaard sleutelslot.

De voordelen van een mini kluis

Aangezien de mini kluis klein is, is de kluis ideaal om op een onopvallende plek te plaatsen. Bijvoorbeeld in een kledingkast of onder een bed. Hierdoor wordt het voor mogelijke inbrekers een stuk lastiger om uw kluis te ontdekken.

Door de maten van de mini kluizen zijn ze ook uitermate geschikt om te plaatsen in uw caravan, camper of auto.

De kluizen zijn geschikt om eigen waardevolle spullen in op te bergen, zoals horloges, sieraden, paspoorten en contant geld.

Naast de voordelen die hierboven zijn besproken, zijn de mini kluizen ook een stuk goedkoper dan andere kluizen. Voor onder de € 100,- euro kunt u dus al een goede kluis kopen die u makkelijk kunt verstoppen en waar meer waardevolle spullen in passen dan u denkt.

Verankeren

De mini kluis is door zijn maten makkelijk te verbergen, maar is tevens ook licht van gewicht. Daarom raden wij dan ook aan om uw kluis altijd te verankeren. Op deze manier zorgt u ervoor dat het een stuk moeilijker wordt om uw kluis mee te laten nemen. De mini kluizen zijn dan ook voorbereid voor vloer- en wandverankering. Wilt u meer weten, lees dan onze blog over het verankeren van uw kluis.

Gecertificeerde mini kluizen

Een aantal mini kluizen zijn gecertificeerd. Met de hoogte van een certificering van een kluis kan de indicatie waardeberging voor de verzekering worden bepaald. Hoe hoger de certificering van een kluis is, hoe hoger de indicatie waardeberging voor de verzekering is. Met de indicatie waardeberging wordt de hoogte van de waarde die verzekeringsmaatschappijen als dekking accepteren bedoeld.
De mini kluizen hebben doorgaans een certificering securitylevel 1 of 2. Securitylevel 1 geeft een dekking voor contant geld € 2.500 en kostbaarheden € 5.000. Bij securitylevel 2 is dit € 5.000 voor contant geld en € 9.000 voor kostbaarheden. Meer informatie vindt u op onze speciale pagina over certificeringen en inbraakwerendheid.

Is een mini kluis als nog te klein voor uw eigendommen? Bekijk dan onze andere kluizen, want wij beschikken over een ruim assortiment aan kluizen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden

billie-logo
contant-logo