Sleutelkluizen met cijferslot kopen?

29 april 2021

Om uw sleutels veilig en overzichtelijk op te bergen is een sleutelkluis de ideale oplossing en helpt het tegen auto inbraken! Tevens kunnen sleutelkluisjes ook nog eens worden opgehangen op een onopvallende plek, bijvoorbeeld in de meterkast of dichtbij de voordeur. Maar waarom worden sleutelkluizen toch steeds populairder en waar worden sleutelkluizen precies voor gebruikt? Dit leest u allemaal in ons blogbericht.

Waarom een sleutelkluis?

Een sleutelkluis is niet alleen veilig, maar ook handig om uw sleutels veilig in op te bergen. U herkent het vast wel, als u thuiskomt dan legt u de sleutels ergens neer in huis en kunt u ze daarna nergens meer vinden. Met een sleutelkluis heeft u altijd een vaste centrale plek voor uw sleutels! Daarnaast biedt een sleutelkluisje ook veiligheid tegen auto-inbraken waar onderin dit blogbericht meer over wordt verteld.

Soorten sleutelkluizen

Er zijn veel verschillende soorten sleutelkluizen. Er zijn bijvoorbeeld sleutelkluizen met elektronisch cijferslot en sleutelkluizen met sleutelslot. In de meeste gevallen wordt een sleutelkluis met cijferslot gebruikt. De sleutelkluizen met cijferslot variëren van klein tot groot en zijn leverbaar in verschillende aantal sleutelhaken. Sleutelkluizen worden zowel privé als zakelijk gebruikt. Niks zo prettig om uw sleutels overzichtelijk op te bergen.

 

Sleutelkastje MB-24 kopen

Het sleutelkastje met code MB-24 is een klein inbraakwerend sleutelkluisje voorzien van 24 haken. Deze sleutelkluis is voorzien van een eenvoudig elektronisch codeslot. Het kluisje is compact van formaat en hierdoor makkelijk te hangen in een gangkast thuis of in een pand. De kluis is voorzien van wandverankering.  

 

RVS sleutelkluis 20 online bestellen

 

De RVS Sleutelkluis 20 is speciaal door MB Safety ontworpen voor buiten! Het is een inbraakwerende sleutelkluis en heeft 20 ruime sleutelhaken. De sleutelkluis is voorzien van een instelbaar analoog mechanisch cijferslot waar geen batterijen voor nodig zijn. De sleutelkluis is standaard voorbereid voor wandverankering en wordt door ons geleverd inclusief gratis verankeringsmateriaal.

Goedkope MasterLock sleutelkluis kopen

Met de Masterlock sleutelkluis 5426 EURD hoeft u geen reservesleutel(s) meer te verstoppen onder de bloempot. Handig voor gebruik voor de thuiszorg of voor uw kinderen, maar ook ideaal geschikt voor verhuur aan uw woning via bijvoorbeeld Airbnb. De sleutels kunt u onopvallend opbergen in deze sleutelkluis en is voorzien van een mechanisch cijfercombinatieslot. De sleutelkluis is geschikt voor montage tegen de binnen- en buitenmuur en voorzien van een weersbestendige afschermkap.

Sleutelkasten Electronic online bestellen

Op zoek naar een grote sleutelkluis? Dan zijn de Sleutelkluizen E een goede optie! Deze zijn leverbaar in 2 verschillende modellen. Het kleine model heeft 100 sleutelhaken en het grote model heeft 200 sleutelhaken. Beide modellen zijn voorzien van een elektronisch slot en kunnen aan de wand verankerd worden! Deze sleutelkluizen worden geleverd inclusief 9 VOLT-batterij. 

De inbraakwerende Sleutelkluis MBS-40 is voorzien van een elektronisch cijferslot van Sargent & Greenleaf. De sleutelkluis heeft 40 ruime sleutelhaken voor onder andere sleutelbossen en autosleutels. Ook deze sleutelkluis wordt geleverd inclusief gratis verankeringsmateriaal en is voorbereid voor wandverankering. 

Dan hebben we ook nog sleutelkluizen die voorzien van een Sargent and Greenleaf codeslot. De inbraakwerende Sleutelkluis MBS-40 is hier voorzien van. Deze sleutelkluis heeft 40 ruime sleutelhaken voor onder sleutelbossen en/ of autosleutels. Ook deze sleutelkluis wordt geleverd inclusief gratis verankeringsmateriaal en is voorbereid voor wandverankering. 

Sleutelkluizen werken ook tegen auto-inbraken!

Sleutelkluizen zijn niet alleen handig voor het veilig opbergen van sleutels, maar werken ook tegen autodiefstal. Tegenwoordig kunnen dieven een sleutelloze autodiefstal uitvoeren. Door middel van een apparaat (relay attack) die bij de voordeur gehouden wordt, wordt het signaal van de auto naar de autosleutel onderschept. De dief kan hierdoor de auto openen en starten. Door uw autosleutel op te bergen in een sleutelkluisje of Faraday buidel wordt dit signaal onderbroken! Door het materiaal van de kluis wordt de straling van de relay attack tegengehouden en kan de autosleutel geen contact maken met de auto. De dief kan daardoor de auto niet openen en ook niet starten. Wees dus voorbereid en koop op tijd uw sleutelkluis!

Lees er meer over in het nieuwsartikel ‘Sleutelloze’ auto te makkelijke prooi van het AD. 

Wij hebben al sleutelkluisjes vanaf €17,50. Bekijk ons volledige aanbod in sleutelkluizen. Daarnaast kunnen wij ook de sleutelkluizen voor u verankeren. Deze optie kunt u eenvoudig toevoegen aan uw winkelwagen bij het product.

Wilt u een andere kluis kopen? Bekijk dan ons volledige assortiment! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden

billie-logo
contant-logo