Lockers zorgen ervoor dat u spullen veilig kan opbergen

30 september 2019

Lockers vindt u tegenwoordig overal. Op grote evenementen en festivals, maar ook stations, winkels, kantoren en kleedkamers. Personeel en bezoekers maken er dankbaar gebruik van om hun spullen veilig in een locker te kunnen opbergen.

Lockerkasten

Lockers zijn er in verschillende soorten en maten. Hier kunnen persoonlijke eigendommen in worden opgeborgen zoals portefeuilles en telefoons. Standaard worden de meeste standaard geleverd met cilinderslot inclusief 2 sleutels. Ook zijn er elektronische lockers beschikbaar. Deze lockersloten zijn instelbaar voor wisselende gebruikers. De meeste lockers en lockerkasten hebben ook een ventilatievoorziening. De lockers zijn eenvoudig in beheer en gebruik. 

Garderobekasten

Garderobekasten ook wel kledinglockers genoemd zijn ideaal geschikt voor u, uw personeel of gasten. In deze lockerkasten kunnen kleding en persoonlijke eigendommen worden opgeborgen. Dit slimme design zorgt ervoor dat er een locker wordt gecreëerd welke beschikt over een hang gedeelte en leg gedeelte, maar waarmee wel ruimte wordt bespaard. De lockers zijn erg eenvoudig in beheer.

Vakkenunits

De inbraakwerende vakkenunits zijn voorzien van 10 individuele compartimenten en geschikt voor de berging zoals gsm, portefeuille of wapens. Standaard is ieder vak uitgerust met een cilinderslot (inclusief 2 sleutels per vak).

Heeft u nog vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om contact opnemen. Wij helpen u namelijk graag vrijblijvend voor advies op maat. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Barendrecht om de lockers te bekijken. Bekijk onze categorie lockerkasten voor ons uitgebreide assortiment. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden

billie-logo
contant-logo