Voordelen van een kluis met cijferslot

27 november 2019
voordelen van een kluis met cijferslot

Een kluis kan op verschillende manieren beveiligd worden. Eén van de mogelijkheden is het gebruik maken van een elektronisch cijferslot. Een kluis met een cijferslot heeft namelijk vele voordelen. We geven u in dit artikel 3 voordelen van het gebruiken van een cijferslot!

Voordeel 1: Kluis zonder sleutel

Het ligt misschien voor de hand, maar het feit dat u niet langer een sleutel hoeft te bewaren brengt een groot voordeel met zich mee. Een sleutel is in tegenstelling tot een cijfercode namelijk een fysiek voorwerp. Om te voorkomen dat wanneer de sleutel van uw kluis kwijt zou raken en iemand toegang tot uw waardevolle spullen heeft zijn de welbekende cijfersloten in het leven geroepen. Tuurlijk is de kans klein dat wanneer je een kluissleutel kwijt raakt dat iemand weet waarvoor die sleutel dient, van wie de kluis is en zelfs waar deze staat. Maar als u het risico niet wil nemen een sleutel kwijt te raken adviseren we u gewoon voor een kluis met cijferslot te kiezen!

elektronisch codeslot kluis
Figuur 1 elektronisch cijferslot S&G

Voordeel 2: Eén code voor uw kluis

Een kluis met cijferslot heeft ook het voordeel dat er maar één code benodigd is ter beveiliging. Het komt vaak voor dat meerdere mensen toegang tot de kluis krijgen. Deze mensen hebben vervolgens allemaal een kluissleutel nodig. Buiten het feit dat u meerdere sleutels moet aanschaffen, vergroot u tevens de kans dat één van de sleutels verloren gaat. Een cijferslot kent slechts één code die u toegang tot de kluis verleent. De mensen die toegang hebben tot de kluis hoeven deze alleen uit het hoofd te leren en niet te vergeten. Bekijk onze categorie elektronische codesloten voor ons uitgebreide .

“Tip: kies een code met een patroon dat makkelijk te onthouden is!”

Voordeel 3: Anti-kraak blokkering

Helaas moeten we tegenwoordig op alles voorbereid zijn. Er zijn immers nog altijd mensen die andermans eigendommen proberen mee te nemen. Om te voorkomen dat de kluis gekraakt kan worden door onbevoegden, wordt het cijferslot van de kluis voorzien van een automatische blokkering. Deze blokkering wordt geactiveerd op het moment dat de code foutief wordt ingetoetst. Een ideale stok achter de deur!

Kies voor een kluis met cijferslot

Nu u de voordelen van een kluis met cijferslot kent, vraagt u uzelf vast af welke kluis u dan precies moet aanschaffen. Kluizen.nl maakt die keuze makkelijk door kluizen geheel af te stemmen op verschillende ruimten en functies. Zo vindt u bij ons kluizen met een elektronische cijferslot voor de opslag van belangrijke zakelijke documenten of het opbergen van al uw sieraden thuis!

kluis met cijferslot
Figuur 2: Beveilig je zakelijke documenten in een kluis met cijferslot

Wil je meer informatie of advies over een kluis met cijferslot? Neem gerust contact op of stel ons je vraag via de chat aan de rechterkant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden

billie-logo
contant-logo