De voordelen van een hotelkluis voor uw hotel

28 november 2018

Het hebben van een hotelkluis in uw hotel geeft u gasten een vertrouwd gevoel. Je wilt en kan namelijk niet altijd mee nemen als gast zijnde. En om het dan in de kamer te verstoppen is ook niet alles. Met een hotelkluis in de kamer kunnen gasten hun persoonlijke spullen veilig opbergen achter slot en grendel. Het is daarom verstandig om in elke kamer een hotelkluis te plaatsten. In dit blogbericht vertellen wij u er alles over!

hotelkluis voor uw hotel

Privacy gevoel bij een hotelkluis

Gasten vinden geeft het een prettig gevoel als zij hun persoonlijke eigendommen kunnen opbergen. Of je nu in een vakantiehuisje, B&B of hotelkamer zit, niks is zo fijn om je reisdocumenten en apparatuur op te bergen achter slot en grendel. Tijdens het maken van een tripje willen gasten hun persoonlijke eigendommen niet in een hotelkamer of appartement laten slingeren. 

Diefstal in de hotelkamer

Met een hotelkluis kan inbraak niet worden voorkomen, maar het in een bezit zijn van hotelkuizen kan de gevolgschade wel beperken als inbrekers of onbevoegde personen geen losse spullen zien liggen of open krijgen.  Dit kan ook tot een lagere verzekeringspremie leiden bij uw zakelijke verzekering.

Hotelkluis verankeren

Een hotelkluis kan gemakkelijk in een kast geplaatst en verankerd worden. Met verankeren wordt bedoeld de kluis stevig vastmaken aan de muur en of vloer. Veranker een kluis(je) altijd, zo wordt er namelijk voorkomen dat zomaar iemand de kluis kan meenemen. En als die dan ook nog eens buiten het zicht wordt geplaatst zoals in een kledingkast of dressoir doet de kluis waarvoor die is bedoeld; zekerheid en rust. 

Wilt u liever de hotelkluis vakkundig laten plaatsen en verankeren? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Want wij doen ook hotelkluizen vakkundig plaatsen en verankeren aan de wand en/of vloer door onze VCA gecertificeerde technische monteurs.

Soorten hotelkluizen

Hotelkluizen zijn wat kleinere kluizen en zijn voorzien van een sleutelslot, elektronisch slot of hebben een magneetkaart opening. Hotelkluizen met een sleutelslot spreekt eigenlijk voor zich. De kluis is voorzien van een sleutel. Een elektronische hotelkluis heeft een gebruikerscode die de gebruiker zelf kan kiezen en die automatisch gewist wordt na opening van de kluisdeur. Dat wil zeggen dat de kluisdeur automatisch opent na het intoetsen van de code. Een hotelkluis met een magneetkaart opening kan worden geopend doormiddel van een pasje. Na het langs halen van het pasje opent de deur automatisch.

voordelen van een hotelkluis

Ook zijn er verschillende afmetingen van hotelkluizen zo zijn er hotelkluizen waar 17’’ laptops inpassen maar ook hotelkluisjes waar alleen sieraden, geld en paspoorten inpassen. Bekijk ons assortiment hotelkluizen online.

Een hotelkluis is buiten een hotel ook uitermate geschikt voor onder andere B&B ’s, vakantiehuizen,  vakantieparken, ziekenhuizen en service flats.

Kortom een hotelkluis kan voor verschillende doeleinde gebruikt worden en is er in elke soort en maat.

Heeft u nog vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om contact opnemen. Wij helpen u namelijk graag vrijblijvend voor advies op maat. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Barendrecht om de hotelkluizen te bekijken.

hotelkluis kopen Barendrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden

billie-logo
contant-logo