3 voordelen van een sleutelkluis met code

21 oktober 2021

Sleutelkluizen met code zijn er in verschillende formaten en gewichten. In het ene sleutelkastje kunt u maar één sleutel opbergen en in de andere sleutelkluis wel 500 sleutels. Kleine sleutelkluisjes met code zijn voor namelijk voor thuis gebruik en worden vaak geplaatst in de meterkast of in de hal. Ook zijn er sleutelkluisjes die buiten aan de muur gehangen kunnen worden in bijvoorbeeld verzorgingstehuizen. Als we het hebben over grote sleutelkluizen met code wordt er gedacht aan de zakelijke sleutelkluizen met code. Zoals bijvoorbeeld een autobedrijf of garagebedrijf. Maar wat zijn de voordelen van een sleutelkluis met code? Lees er alles over in onze blog.

voordelen van een sleutelkluis met code

1. Geen kluissleutel opbergen

Een van de grootste voordelen van een sleutelkluis met code is dat er geen kluissleutel opgeborgen hoeft te worden! U hoeft alleen een code te onthouden, die u tenslotte zelf instelt. U hoeft dus geen plek in huis of op kantoor te zoeken om de kluissleutel in op te bergen of zelfs een andere nieuwe kluis aan te schaffen om de kluissleutel in op te bergen U kunt dus nooit de kluissleutel kwijt raken. Een sleutelkluis met code is dus de ultieme uitkomst!

2. Meerdere gebruikers instellen bij een codeslot

Bij de meeste sleutelkluizen met code kunnen meerdere gebruikers worden ingesteld. Dit wil zeggen dat er 1 mastercode kan worden ingesteld en een gebruikerscode ingesteld kan worden. Daarentegen hebben gecertificeerde sleutelkluisjes vaak ruimte voor meerdere gebruikerscodes. Meerdere codes zijn ideaal voor bedrijven en hun werknemers.  Er kunnen bij bepaalde elektronische sloten van sleutelkluizen wel 20 gebruikerscodes worden ingesteld. De gebruikerscodes variëren van 4 tot 8 cijfers.

code

De luxe versie van een elektronisch codeslot op een sleutelkastje heeft een anti-manipulatie blokkering. Wanneer gebruikers een aantal keer de foutieve code intoetsen wordt het codeslot automatisch geblokkeerd ter beveiliging. Tevens is er een mogelijkheid om een openingsvertraging in te stellen. Na een aantal minuten wordt het codeslot weer vrijgegeven.

3. Alle sleutels op 1 vaste plek

Alles op één plek is het derde voordeel van een sleutelkastje met code. Iedereen in het huis of op kantoor weet waar iedereen de sleutels ophangt en dat is in de sleutelkluis! In de ochtend hoeft u niet meer te zoeken naar uw sleutels wanneer u gehaast weg gaat. Het wordt voor iedereen een ritueel om de sleutels in de sleutelkluis op te hangen! Vooral voor thuis, u hoeft niet meer te zoeken naar waar u de sleutels heeft laten slingeren.

sleutels opbergen

Daarentegen werkt een sleutelkastje ook tegen autodiefstal. Van een sleutelloze diefstal hebben we helaas allemaal wel eens van gehoord. Dieven kunnen tegenwoordig met een apparaatje (relay attack) een sleutelloze diefstal uitvoeren. Zij houden dit apparaat tegen de voordeur en kunnen de autosleutel aflezen en de auto openen en stelen. Door uw (auto)sleutels op te bergen in een sleutelkluis wordt dit signaal onderbroken. De sleutels zijn dan op één plek, veilig opgeborgen én beveiligd tegen autodiefstal. 

Advies of hulp bij het vinden van een sleutelkluis met code?

Heeft u toch nog vragen naar aanleiding van deze blog? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via de chat button, e-mail of telefoonnummer. Onze medewerkers zullen u passend advies op maat geven. Wilt u liever eerst de kluis in het echt zien? Komt dan langs in onze showroom in Barendrecht. U kunt hier zonder afspraak gewoon langskomen (binnen onze openingstijden). Er zal dan een medewerker u vrijblijvend advies geven! Onze showroom in gevestigd in Barendrecht, onder de rook van Rotterdam. U kunt gratis parkeren voor de deur en wij schenken u heerlijke koffie! Wilt u liever een afspraak maken voor dat u komt? Dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. U kunt dit eenvoudig doorgeven via 0180 555200.  

Wij hebben een ruim assortiment sleutelkluizen met code. Bekijk ons ruime assortiment online. In elke prijsklasse is er wel een sleutelkastje met code te vinden! Ook kunt u eenvoudig online bestellen via onze webshop. Wij leveren de sleutelkluizen met code binnen 1-2 werkdagen af (indien voorradig). Wilt u liever eerst meer algemene informatie over sleutelkluisjes? Bekijk dan onze andere blog Sleutelkluizen met cijferslot kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op social media

Betaalmogelijkheden

billie-logo
contant-logo